Jump to content

otvaranje trgovine i nabava robe preko interneta


CARGA

Preporučene objave

Molila bih pomoć.

Trenutno radim u državnoj firmi,međutim nisam zaposlena za stalno i razmišljam o otvaranju doo tj trgovine odjećom.Ono što me zanima koji su uvijeti prilikom nabave robe te da li je moguće prodavati robu koja je kupljena preko internetskih stranica tipa ebay,amazon itd.Jedina potvrda o plaćanu je izvješće sa paypal-a te kreditnih kartica.Da li se mora naručivati veća količina robe ili po malo kako bi se izbjeglo plaćanje carine?Da li je moguće da uz radno vrijeme od 60 sati tjedno radim i u trgovini te mogu li kao drugu osobu zaposliti nekoga preko student servisa te koja su obavezna davanja i uvjeti u svezi toga?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana,

 

prije nego što otvorite bilo kakvi dućan, prođite edukaciju. (Seminare i tečajeve), ili budite spremni plaćati ljude koji će raditi za vas (što je vjerojtno kod vas nemoguće.)

 

Samo ukratko da odgovorim da ne možete prodavati robu koju ste (kao krajnji korisnik - fizička osoba) naručili preko e-bay.

 

Za sve druge uvoze morate se upoznati s vanjsko trgovinskim poslovenjm, računovodstvom, porezima, carinom, trgovinom itd. i itd.

 

Iz samog formiranja pitanja se vidi da vam je jako daleki put od ideje do otvaranja dućana temeljem SVIH znanja i zakonskih propisa koji uređuju to pitanje.

 

Ali se nedajte obeshrabriti, samo vam želim reći da bez expresnog učenja vašu ideju nećete moći provesti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija