Jump to content

Molim pomoć za skripte za pravosudni ispit


ZAKON

Preporučene objave

Ovako, tek nedavno sam završio fax, uskoro počinjem učiti za pravosudni, pa ako netko ima skripte koje su potrebne za ispit, molio bih da mi ih pošalje na e-mail adresu: misao@net.hr, ili na adresu htnet@walla.com

 

One zakone mi se čini apsurdno sve učiti, pogotovo neke zeznutije, poput ovršnoga i stečajnoga. Zato, dobri ljudi, pomagajte!

 

Živili! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Istina, zakoni se stalno mijenjaju, ali te promjene obično nisu tolike da je knjiga/skripta neupotrebljiva. Npr. knjige stare 5-6 godina (iz građanskog, trgovačkog, društava, kaznenog, obiteljskog, ustavnog,... pa i iz KPP-a i GPP-a - bitno je shvatiti SISTEM, on se u biti ne mijenja!) još uvijek su upotrebljive.

S obzirom da su mi knjige i zakoni preopširni, htio bih nabaviti neke dobre skripte, sažete, a da imaju sve bitno. Možemo se dogovoriti i za novčanu naknadu, kao i za način slanja, bilo poštom, bilo e-mailom, bilo tekličem (he he)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moj savjet: slušaj starije i mudre. Ane ti je lijepo rekla da malo uživaš u životu, a pravosudni zaboravi za godinu i pol dana.

Ja spremam ispti već puna dva mjeseca i izlazim na usmeni na kraju prosinca. Mislim da sam to dosta dobro spremila, ali vjeruj mi to je tolika materija da čim je dva dana ne ponavljaš ode sve iz glave i ostaje samo ono što si imao prije početka polaganja - a to ti je praksa. Međutim ovo je sve samo ne ispit prakse, zato se nemoj oslanjati na nikakve skripte, da ne bi morao ispit ponavljati.

Osim toga do ispita će ti se tko zna koliko još puta promijeniti ispitivači i način ispitivanja, pa ti je suludo već sada učiti. Ionako ti 50% ispita i prolaza nosi t

član komisije i njegov način ispitivanja.

Dakle zaključak: mali odmor, pa praksa, a onda štreberaj i polaganje.

Pa,čovječe dragi, sada su skoro blagdani, pa počni uživati u životu, kupuj poklone i izležavaj se pred TV- OM. Radi dakle sve ono što mi obični smrtnici osuđeni na polaganje u prosincu ne možemo, a tako tome čeznemo......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;-) :pivo:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija