Jump to content

T-mobile pretplata - sumnjiv ugovor


Sioux

Preporučene objave

Molim vas za savjet!

Imam T-mobile pretplatu (Tarifa 60) i Simpu. Želim odvjaviti pretplatu jer mi je suvišna, a obvezni pretplatnički odnos na 12 mj ističe mi ovaj mjesec.

 

No, u T-mobile službi za korisnike kažu mi da je ugovor potpisan na 24 mjeseca, a ne na 12! U mojoj kopiji ugovora, da bi bilo još bolje, nije UOPĆE naznačeno da li odnos traje na 12 ili 24 mjeseca, tako da mi se čini da je to ili neka muljaža il neki strašni previd s njihove strane.

 

Što mogu učiniti s pravne strane? Mogu li osporavati ugovor, i na kojoj osnovi?

 

:-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ugovor je, u biti, jedna "špranca" u kojoj se unose podaci u predviđena polja. Kraj oznake "trajanje ugovora" su dvije kućice, jedna za 12 mj, a druga za 24 mj, no ni jedna nije označena (kvačicom, križićem, kako god). Bojim se, obzirom da ja imam samo kopiju, oni mogu lako u originalu staviti kvačicu na 24...

 

 

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
Što mogu učiniti s pravne strane?

 

mozda jos uvijek mozes popricati s ljudima iz ht-a (iako ih mnogi pljuju ja osobno s njima imam samo pozitivna iskustva)... pazi, buduci da si potpisivao ugovor pretpostavljam da si i kupio uredjaj po povlastenoj cijeni. pretpostavljam i da imas racun za taj uredjaj jer ti garancija na njega jos nije istekla.

ht je imao (a i sada ima) razlicite cijene uredjaja ovisno o trajanju obaveznog pretplatnickog odnosa. ako je tvoj uredjaj placen po onoj cijeni koja je tada vazila uz ugovor na 12 mjeseci i ako im pokazes taj racun uvjeren sam da ce priznati svoju gresku i rijesiti problem bez ikakvih pravnih natezanja...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija