Jump to content

vjezbenici-Grad Zagreb


Celeste

Preporučene objave

dragi supatnici u trazenju posla, vjerujem da ste svi uocili 50 vjezbenika koje zeli nas vrli gradonacelnik.. pa cisto da pitam ako ima tko kakvu informaciju, kakve su place tamo? jel isto ko u ministarstvima? ja si kontam da bi trebale biti nest malo bolje..

uostalom svi koji imate kakav pametan savjet il iskustvo, chip in!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Ako doista želiš posao, javi se kao vježbenik ili na natječaj za neki posao, osiguran ti je prijevoz, plaća SSS najniža 4000 kuna. Ako želiš raditi na svakom probnom roku i kao vježbenik uči, šuti i radi, s nikim se previše ne upištaj u prijateljske odnose a sa svima budi fin,to ti je pravilo inače svugdje ne samo u Gradu. Prekovremeno ćeš raditi u Gradu (ovisno o uredu i obimu posla), ako se za to ukaže potreba, isto kao i da si kod privatnika, ali po kolektivnom prekovremeni rad se plaća. A ti šutiš i radiš i čekaš svojih 5 minuta

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Svijet, a njih čine ljudi, a ljudi se mogu dijeliti na muško i žensko, na dobre i manje dobre, na lijepe i manje lijepe, s dobrim i manje dobrim dušama, a ti si vježbenik nek ti ovo bude 1. vježba za 1. dan na 1. poslu. A ti ako hoćeš biti velik moraš biti jak ko čelik, a pravilo igre ZLATNO. To je šutnja i sredina. To ti nije samo snjima to nam je svugdje svima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija