Jump to content

Ozbiljan problem! Pomognite


Fear

Preporučene objave

Poštovani

 

Nadam se da sam dobar podforum odabrao, dakle radi se o sljedećoj stvari.

 

Otac od jedne cure mlade 28 godina, je godinama i godinama imao svoju firmu i nije plaćao porez, navodno mu je država sjela na račun i zatvorila mu firmu na njegovo ime.

 

DA bi ta ista osoba, na rođenu kćer prije 7-8 godina prebacila cijeli novi ajmo reć posao, dakle ne znam puno detalja stvarno, dakle radi se uglavnom da su sad opet problemi jer ta luda ili neodgovorna osoba ili samo zločesta nije ni shvatila što radi pa je sad državi dužna tko zna koju svotu pretpostavljamo veliku cifru (poreza ili nekog drugog davanja), jer se ta cura jadna prepala toliko da od srama ne može i ne zna kako da se zaštiti.

 

Recite mi jel moguće da kamate rastu na već postojeći dug, dal ima izlaza, može li se dokazat da je roditelj "preveslao" rođeno dijete tj iskoristio ga, pa kad već neće da riješi vlastite ludosti da ide u buksu i za kriminalne radnje dovođenja rođenong djetata u ovu degutantnu situaciju.

Volio bi da imam više informacija ali nemam, koliko toliko dajte mi neke smjernice, preporučio sam prvo toj curi da ode vidit kolika je ta cifra na poreznu, a ona se jadna boji prvo srama, a onda da tim raspitivanjem ne naškodi vlastitom ocu jer je dobra, nakon svega napravljenog,dakle ako uspije saznat stanje i te sve kamate,dal ima neko rješenje da se to zaustavi ili prebaci na onoga tko je stvarni počinitelj, a zatim da ode pod hitno do odvjetnika i krene u razrješavanje kompletne situacije da ne bude ispaštala roditeljsku monstruoznu pogrešku.

 

Ne bi volio da cura ispašta cijeli život radi idiotarije roditelja, prestrašne su ovakve priče zato i pokušavam pomoć

 

Svaki savjet je dobrodošao zahvaljujem se!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako mu je kako vi kažete država zatvorila firmu (prtepostavaljam d.O.o.) koja je ostala dužna poreze i doprinose ond za vašu prijateljicu nema bojazni ako je ona direktorica dugog d.O.o. ili obrta jer su to dvije različite pravne osobe od one koje je otac vodio. Dakle ona neče imati problema osim ako i nova firma u kojoj je odgovorna osoba njegova kčer ne bude u sličnim problemima zbog poreznog duga ili nečeg trečeg.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija