Jump to content

Rok 21.11.2009.


marko1st

Preporučene objave

  • 1 mjesec kasnije...

Odlično!Što znači da sam prošla;)

međutim, ne mogu reći da je bilo jednostavno i oni koji to pričaju su vjerojatno high class štreberi ili im posao pokriva veći dio ispitnog materijala.

Bitno je spomenuti da ispitivači prave znatnu razliku onih sa srednjom i višom te s visokom ss. U dva navrata sam odgovarala sa ženskom sa srednjom. Dok je ona dobila pitanja tipa tko su čelnici općina, gradova i županija, ja sam dobila pitanje tko ima pravo ukinuti akte gradskog vijeća i kome su oni podležni, tko ih nadzire.

Ista stvar i s EU. Ispitivač mi je naglasio da očekuje bolje i dublje znanje od mene od uobičajenog (vjerojatno i radi struke moje).ako ima tko kakva pitanja, tu sam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čestitam ti na uspješno položenom ispitu!

:palac:

Imam možda glupo pitanje, ali me zanima da li ispitivači imaju obzira kad se isti tren ne započne se sa odgovorom na pitanje? Meni se naime, znala na ispitima događati potpuna blokada zbog velike panike valjda. Inače sam isto VŠS i polažem u subotu.

Ako se slučajno ne zna se odgovor na jedno pitanje, postave li odmah drugo? Znam da to ovisi o svakom ispitivaču pojedinačno, ali tvoja iskustva?

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nijep roblem ako ne počneš odmah odgovarati. Meni se primjerice dogodilo da sam počela pričat i odjednom stala. Totalna blokada, nešto nevjerojatno. Nastavila sma gledati ispitivača i on mene, i svi ostali u sobi..Koja neugoda. Ali to je apsolutno normalno i da, pomažu. Počnu te ispitivati pitanja koja će te uputiti na odgovor, ili jednostavno počnu razgovarati s tobom kako da dođeš do rješenja. oK su što se toga tiče. A i ako nastaviš šutjeti, prijeći će na drugo pitanje. I ako tvoje sveukupno odogovaranje bude pozitivno, proći ćeš.

pitaj sve šta te zanima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija