Jump to content

Zatvaranje poduzeća d.o.o.?


anonimno

Preporučene objave

Može li mi tko odgovoriti koliko dugo traje zatvaranje jednog d.O.o. poduzeća? Naime, firma ima podosta čekova građana koje treba naplatiti od banaka od kojih neki stižu na naplatu tek za 12 mjeseci.A ima i nekih dužnika.Zar se onda i firma toliko dugo zatvara? Ili onda ostaje samo otvoren žiro račun? Da li se onda mora detaljno pregledati cijelo poslovanje i treba li revizor ili sl? Ima li kakav zakonski propis o tome. Ili sve ovisi od poduzeća do poduzeća?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

moram priznati da ne znam u praksi koliko traje tako nesto, ali mozete si pogledat kaj ztd govori o likvidaciji drustva. dakle d.O.o. postoji sve dok se ne prijavi sudu brisanje drustva a to se moze nakon provedene likvidacije- dakle nakon sta su naplacene sve trazbine, podmireni dugovi itd..

treba sastavit financijska izvjesca , i u sud predati poslovne knjige i dokumentaciju u koju imaju pravo uvida clanovi i nasljednici.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija