Jump to content

molilim za savjet


gogs_10

Preporučene objave

KĆER SU MI PRETUKLA TROJICA MALOLJETNIKA.UTVRĐENE SU JOJ LAKŠE TJELESNE OZLJEDE.BOLNICA JE PRIJAVILA POLICIJI.U POLICIJI JE KĆER DALA IZJAVU I NJIH TROJICA SU PRIVEDENA I ISPITANA.POLICIJA JE PODNIJELA KAZNENU PRIJAVU MALOLJETNIČKOM SUDU.SVJEDOKA NIJE BILO.ALI POZVANI SMO NA PREKRŠAJNI SUD GDJE JE SUDAC ISPITAO I NJU I NJIH TE SU SE POJAVILI NEKI SVJEDOCI KOJE SU NAVELA OVA TROJICA MALOLJETNIKA.KAKO SMO SAZNALI TI SVJEDOCI NISU NIŠTA VIDJELI(TO SU NJIHOVE IZJAVE).RASPITALI SMO SE I KOD ODVJETNIKA KOJI NAM JE REKAO DA ODEMO U ODVJETNIŠTVO I DA SE RASPITAMO O KAZNENOJ PRIJAVI DANAS SMO TO I NAPRAVILI MEĐUTIM KAZNENE PRIJAVE UOPĆE NEMA NE POSTOJI.MOLIM VAS ZA POMOĆ NIJE NAM JASNO ŠTO SE DOGAĐA NITI NAM ITKO ŽELI REĆI.ONI JU I DALJE MALTRETIRAJU PSIHIČKI. UNAPRIJED ZAHVALJUJEM.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
  • 9 mjeseci kasnije...

Pisala sam Vam i molila za savjet jer su trojica maloljetnika pretukla moju kćer.Sve je to završilo na prekršajnom sudu iako je policija podnijela kaznenu prijavu.Incident se desio 16.12.2009.a sada smo dobili obavijest od općinskog državnog odvjetnika koja glasi:

 

Obaviještavamo vas da povodom kaznene prijave pu.......za suzbijanje mlt.delikvencije,PP.........prema mlt..........zbog kaznenog djela iz čl.98 KZ počinjenog dana 16.12.2009.na štetu mlt........temeljem čl.64 ZSM,nismo pokrenuli kazneni postupak budući su imenovani ispunili obvezu iz čl.64st.1toč.b)ZSM-a kojom im je uvjetovan kazneni postupak.

Stoga vas obavještavamo da svoj imovinskopravni zahtjev možete ostvariti u parnici podnošenjem tužbe protiv roditelja istih pred Općinskim sudom....

 

Moja molba je da nas savjetujete što da radimo i da li se iz toga može iščitati da li su oni uopće kažnjeni.

 

Unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija