Jump to content

Braniteljima prekipljelo


Kompa

Preporučene objave

Ovo bi mogao biti dobar naćin dizanja morala i samopouzdanja te dobar uvod u nešto konkretnije. Jednom vojnik - uvijek vojnik, samo trebamo malo raditi na zajedništvu kao nekad. Zašto bi se mi uvijek trebali nekoga bojati i strijepiti. Mi smo snaga, a ne oni. Nekad smo bili i pamet, zašto ne i sada kad se opet radi o našim životima i životima naših obitelji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dragi moji branitelji, dugo nisam bio ovdje ali evo sada se priključujem. Priključio sam se 1990. i sada se priključuje jer ne mogu šutjeti. Moramo dići glas zbog svih koji su poginuli da bi se sada Kosorka i ne znam još tko kerio. Da nije bilo nas ne bi bilo ni nje, ona to mora znati. Ako je uzjahala konja neka ga jaši ali neka branitelje ostavi na miru. Neškolovani branitelji su stvorili ovu zemlju i dali je visoko školovanima lopovima da ju vode, što su od nje napravili prčiju, a dali smo im stvorenu državu. Svi oni koji su državu doveli ovdje gdje smo sada a tu je i sama Kosorka neka odgovaraju i neka snose teret ovoga sranja. Osobno sam spreman na sve pa i na ponovo uzimanje oružja u ruku jer ne mogu dozvoliti da kojekakva nesposobna bića seru po našim preminulim braniteljima i herojima. Vlada se neće zajebavati sa registrom branitelja, pitam vas zašto neće???????? Neka skinu lažne branitelje, lažne invalide i neka naprave reda u registru pa onda mogu meni dići mirovinu. Bio sam ratni zapovjednik i znam da ljudi nije bilo za smjenu a sada će mi netko pričati kako nas je bilo 500 000 . Možda u njihovim glavama.

U svim recesijskim mjerama nisam nigdje pročitao da će rezati saborske plaće, da će uzimati porez na dividende, vikendice, luksuzne automobile, jahte, vikendice koje nići svakodnevno, nezakonito stečene firme, (ili će mi netko objasniti kako jedan trgovac može kupiti firmu od par milijuna kuna) . Gospodo branitelji ja sam spreman na sve ako treba tući, tuči ćemo se ali ravnopravno jer imamo i mi svi konje za trke. Mislio sam kada se riješimo srba da će biti bolje ali ova naša #OOPS# je gora od svih do sada.

Gospodo imamo kvalitetne i sposobne ljude i trebamo krenuti, treba odjebati sve ove naše braniteljske udruge koje ne služe ni sebi samima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1kupusar je napisao:

Pozdrav pravim braniteljima, bravo kolega poki koda mi čitaš misli ali mislim da nas je malo da nešto promjenimo a kosorka podržava lažnjake.

 

 

 

Kolega nije nas malo neboj se !

Ima nas podosta napetih ko puške koji već petnaest godina trpe ove majmune od političara i jedva čekamo poravnanje računa.

Godinama nas polako savijaju ali nas nisu uspili slomiti, savijanju i jahanju je došao kraj gopodo draga.

Branili smo naše domove i obitelji u ratu, branićemo i sada jer su nam obitelji ponovno kurvanjski napadnute.

Oni lažnjaci bolje im je da se sada sami otkriju i podrže nas inače će im se loše piše. Skrivajte te se jadni lažnjaci iza skuta, ali neće vam biti skuta kada krene vojska ljuta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija