Jump to content

splitska banka kredit


lusy83

Preporučene objave

Molim vas da li mi netko moze odgovorti na moje pitanje,Kao trudnica sam dobila otkaz i nisam bila u mogucnosti placati kedit,dobila sam pismo o rakidanju ugovora o kreditu,i to 15.05.2009,i od tada godinu dana nista nikakve opomene ni ovrhe nije bilo,uz kredit je isla polica Generali osiguranja ,da li je moguce da je banka naplatila kredit od osiguranja i tko ce me sada teretit za novce.Ja sam trenutno na porodiljnom koje zavrsava 24.07.2010.Hvala svima svaki odgovor je dobro dosao. :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se ne javljaju mozda su neazurni a policu osiguranja treba prouciti da se zna da li oni preuzimaju citav dug ili djelomicno (da li ste potpisali policu valjda znate?? da ce oni otplacivat kredit u slucaju otkaza?? )

Splitska banka cak naplacuje neosnovane reklamacije po 100 kn i jako su strogi kad je klijentela u pitanju a kad se radi o njima traljavi su za pop...i osramotis se u svakoj samoposluzi jer ne prolazi ni jedna kartica pa ni zlatna :azdaja: a svako malo mjenjaju vlasnika samim tim i pravila igre.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iskreno nemam pojma gdje mi je ta polica,nigdje nemogu naci,njima pisem mailove da mi bar sroce ukupni dug i da mi objasne sto dalje jer se vracam na posao za 2 mj,primit ce me nazad jer sam otkaz dobila kao trudnica u drzavnoj frmi ,pa bi nastavila vracati dug ,da postignemo nekakav dogovor,ali nitko niti da vrati mail niti da nazove,a kad zovem oni nece reci nista osim odite u maticnu poslovnicu,a maticna je u Osijeku,ja sada kako sam se udala zivim u Zg,tako da mi nista nije na ruku,samo me strah da mi nestigne ovrha ubrzo, :-? ...thank na odgovoru :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija