Jump to content

Tko je odgovoran?


anonimno

Preporučene objave

24 08 2004 kupio sam gradilište od vlasnika podgao je vlasnički na kome je pisala kvadratura i kultura tla (pašnjak).Sastavili smo kup. ugovor,ovjerili kod bilježnika i ja sam uknjižen.U desetom mjesecu 2004 dižem prvi vlasnički listna moje ime i sve štima ponovno dižem vl.list 25 05 2005 za lokacijsku dozvolu i sve štima.15 01 2006 dolazim podignuti vl. list a na mom broju čestice piše:kuća garaža i dvor i još čestica veća površinom za 35m2.Za divno čudo sve identično stanju na susjednoj parceli samo broj parcele moj!Što da učinim pošto mene zanima jedino vl.list zbog građevinske dozvole?

Gruntovnica prebacuje krivnju na katastar jer je geodet stvarno upisao te krive brojeve u prijavnom listu kad su ti susjedi radili uris garaže.

Samo još jedna sitnica prijavni list je sastavljen 1991 god. na njemu piše zaprimljeno 25 11 2002 g.

a odluka je sprovedena 26 05 2005 dali je moguće da je prijevni list čekao u sudu od 91 do 2002g. te dali ću i ja sada ispravak morati čekati 11 god.??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija