Jump to content

odluka


depresivac

Preporučene objave

Na danasnjoj sjednici Sabora RH bit ce rasprava o prijedlogu Vlade o smanjenju "povlastenih" mirovina.Naravno ja ne ocekujem nista pozitivno za nas.U ime odbora za ratne veterane ocitovati ce se onaj cuveni zastupnik Dakic.Culi smo misljenja svih zupanijskih organizacija Hvidre,oni su u najblazem obliku trazili odgodu primjena zakona do 1.11.2010(nisam cuo da nijedna podrucna organizacija Hvidre uopce podrzava smanjenje mirovina).Znaci,dragi suborci danas sluzbeno ostajemo bez dijela mirovine.Preporucujem braniteljima slabih zivaca da ne gledaju trabunjanje u tom kokosinjcu,a pogotovo ne onog Dakica koji ce od danas postati definitivno omrazen medu nama(makar je to vec i sada)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gdje je tu pravda, mnogi branitelji, među kojim i ja ranjeni smo i zbog zdravstvene nesposobnosti za DVS umirovljeni. Tko je mene pitao da li želim u mirovinu, nitko, i sada je to povlaštena mirovina.

 

Znate kada bude pošteno - kada uzmu SVIMA, da i 100% RVI, i mojim roditeljimas s 2000kn mirovine, ali svima. Kada bi svim obrtrnicima, poduzetnicima, i ostalima koji nisu na državnoj grbači uzeli 10% (recimo zarade, profita) - tada bi rekli - zajedno solidarno izvlaćivo ovu hebenu zemlju iz krize....

 

A Đakić, on jedno priča okolo kolegama, a drugo u Saboru, jadan je...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ne smanjuju "povlaštene" mirovine pa što će nam onda smanjiti, iako bi ja najrađe da oni donesu zakon u kojemu piše smanjuju se povlaštene mirovine za 10%.

Onda ja svoje rješenje i potražim riječ povlaštena kad ono tamo nje nema, pa lijepo zahtjev HZMO za objašnjenjem , pa žalba na tumačenje i tako to redom.

 

Iako sad će nam biti lakše :smijeh::smijeh::misli::misli::palacdolje::palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija