Jump to content

Kada pocinje rok u rujnu?


ronin75

Preporučene objave

To se i ja pitam, ali mislim da ti je najbolje uzeti-obavezno ZOO (naravno, neki stariji sa komentarom i praksom, a i novi),Zakon o vlasništvu, Obiteljski zakon (isto stari i novi), Zakon o nasljeđivanju,ZPP,... :misli: Mislim da ću uzeti i Klarića. Danas idem pobrat u uredu stare zakone pa ak mi još nekaj padne na pamet, javit ću se.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za građansku presudu sam odlučio uzeti stari ZOO. Izdanje iz 2005.g.NN. Posudio bih si još možda koje izdanje od Crnića s komentarom. Iz 1999.g s komentarom. Novi ZOO imam isprintan s zakon.hr-a.

Od ostalih stvari nosim si svoj stari ZPP iz 2003.g, kojeg sam ručno ispravljao sa svim naknadnim izmjenama. Uzeti ću i Obiteljski (samo zadnji sa zakon.hr-a) i Zakon o vlasništvu iz 2006.g.

 

Za kaznenu presudu nosim KZ (još ne znam koje izdanje, idem u knjižnicu) i ZKP, izdanje 1997. i 2008.g.

 

Zar se može nositi i knjiga? Klarić bi mi dobro došao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemam pojma, provjeriti ću da li se smije nositi i knjiga. Ili samo zakoni :-o Uzmi si obavezno ZN, jer sam čula da su kolege koji su išli na ovaj seminar sad u rujnu pisali građansku presudu iz spisa koji se odnosio na utvrđenje ništavosti oporuke, pa nekak imam feeling da bi mogli dobiti maybe raskid ugovora o doživotnom, dosmrtnom ili sl. Vidjet ćemo dal su moje sposobnosti za predviđanje točne :vrti:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gle, za kazneno uzmi što stariji ZKP i KZ, a i novi, naravno. Ali uzmi i ove druge zakone što su u literaturi za kazneno i kpp. Mislim da ti je najbolje uzeti KZ s komentarom od sutkinje Garačić, ja ga imam u uredu, samo ne znam koja je godina izdanja. Brijem 1998., ali ću provjeriti. Mislim da me lagano panika hvata :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija