wulfi objavljeno: 2. prosinac 2010. objavljeno: 2. prosinac 2010. Vlasnik sam d.. poduzeća koje je u stanju mirovanja,zanima me dali mogu usporedno kupiti od nekoga "poduzeće" isto d.. od ljudi koji nisu ni aktivirali da bude na meni isto. Hvala (Znam za probleme i cijene javnih bilježnika za promjene podataka i drugo) Citiraj
wulfi odgovoreno: 9. ožujak 2011. Autor odgovoreno: 9. ožujak 2011. NITKO NEZNA??molim vas ako tko zna da mi napiše...hvala Citiraj
felixx odgovoreno: 9. ožujak 2011. odgovoreno: 9. ožujak 2011. Nema nekog ograničenja koliko tvrtki neka osoba može imati. Ali to nosi i određene obaveze, a ako vć imate neaktivnu tvrtku, što će vam još jedna? Citiraj
notarica odgovoreno: 10. ožujak 2011. odgovoreno: 10. ožujak 2011. Kao novi vlasnik nove firme morate sudu dati ovjerenu izjavu pod kaznenom i materijalnom odgovornosti da vi osobno niti druge firme u vašem vlasništvu nemate dugovanja spram poreza i doprinosa. Ako nemate, nema zapreke za nova vlasništva. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.