01wish objavljeno: 18. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 18. prosinac 2010. Predala sam prigovor na ovrhu koja je nedopuštena (nisam znala za postojanje duga, prijedlog za ovrhu mi nije dostavljen, poziv na ročište također, kao ni rješenje o ovrsi). Rješenje o ovrsi je stiglo nakon 7 godina od dana donošenja. Napisala sam prigovor, zanima me da li je negdje napisano koliki je zakonski rok u kojem su mi dužni odgovoriti (općinski sud)? jer ovrha mi se skida s plaće, i kako to poslije riješiti ako mi odgovore nakon isteka ovrhe........ zahvalna na odgovoru.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
01wish odgovoreno: 20. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2010. da li netko zna u kojem roku je sud dužan odgovoriti na prigovor da je ovrha nedopuštena? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.