Godra objavljeno: 31. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 31. prosinac 2010. NOVA TEMA ĆE VALJDA BITI BRŽE POGLEDANA, PA SAMO VIJEST: NA UČENJE, "STUDENAŠI", OBJAVLJENI SU REZULTATI I RASPORED USMENOG ISPITA!!!!!! 17.01.2011. JE PRVI DAN USMENOG, SRETNO SVIMA!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jackal odgovoreno: 31. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2010. izgleda da otvaram rok 17. siječnja . večeras ću još pasti na alkotestu a onda dvotjedna karantena. jedino što vam želim u Novoj 2011. je položen pravosudni ispit, a onda nek ode sve u vražju mater! pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Godra odgovoreno: 31. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2010. Jackal je napisao: izgleda da otvaram rok 17. siječnja . večeras ću još pasti na alkotestu a onda dvotjedna karantena. jedino što vam želim u Novoj 2011. je položen pravosudni ispit, a onda nek ode sve u vražju mater! pozz sretno jackal (mislim pri ovom padu večeras!), zadužio si ekipu svojim objavama, pa si valjda kroz taj svoj rad i dovoljno dobro savladao sve što je potrebno da 17. siječnja otvoriš sezonu lova na uvjerenja o položenom pravosudnom ispitu jednim debelim prolazom. A sretno i svima ostalima! Ja sam imam malo više vremena za pripremu i dobro će mi to doći, a svima koji broje sitno želim i poneko zrnce sreće kod izvlačenja pitanja. budite mi svi pravi :fajter: i pobijedimo u ovoj zasad najvažnijoj "parnici" Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maya01 odgovoreno: 2. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2011. Ako Jackal ne položi to sa minimalno 99% triba zapalit cilu Dežmanovu Ma šalim se, Jackal puno sriće, ja sam položila koristeći neke tvoje skripte, svi smo uz tebe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
binka-tinka odgovoreno: 6. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2011. supatnici moji pomagajte! ne nađem nigdje kartice (pitanja) iz gp-a,a ne želim(ne stignem ) ni vidit ono što nije u pitanjima sad kad to počnem ponavljat...(i da vas utješim, da može bit i gore, razbolila sam se za novu g.- jadibijeda iliti ima onih, tipa ja, koji trenutno i vama zavide Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Godra odgovoreno: 7. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2011. binka-tinka je napisao: supatnici moji pomagajte! ne nađem nigdje kartice (pitanja) iz gp-a,a ne želim(ne stignem ) ni vidit ono što nije u pitanjima sad kad to počnem ponavljat...(i da vas utješim, da može bit i gore, razbolila sam se za novu g.- jadibijeda iliti ima onih, tipa ja, koji trenutno i vama zavide na mom profilu imaš e-mail adresu, pa mi pošalji svoju, imam pitanja po karticama s rokova u prvoj polovici 2010. i slušao sam 2 usmena s rujanskog roka, ista su bila pitanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
binka-tinka odgovoreno: 8. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2011. ne piše ti mail,al' evo moj slalic@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maya01 odgovoreno: 8. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2011. Pitanja koja ja imam pokrivaju cijelo gradivo, osim možda nekog sitnog dijela koji je naveden kao dodatak u skripti koju ja imam, a rađena je po pitanjima...pa ako želiš mogu ti to sve poslat. Ja sam odgovarala sad u 12 i sve je bilo po dosadašnjim pitanjima...zaista neznam šta bi više mogli izmislit.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
binka-tinka odgovoreno: 9. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2011. može Majo, pliz pošalji(meni na ovom što skupih fali 30 pitanja) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.