charlie1 objavljeno: 2. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 2. travanj 2011. Kako, na koji način i gdje doznati da li je netko zaposlen tj. da li netko radi legalno? Znam da čovjek radi, redovito ide na posao, znam i kamo, međutim, nisam siguran da ne radi na crno. Kako mi je to bitno zbog ovrhe trebao bih biti siguran da ne radi na crno a ne znam gdje i kako to provjeriti. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nalyada odgovoreno: 2. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2011. Hrvatski zavod za mirovinsko, cijena 250 kn. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dioničar odgovoreno: 3. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2011. U područni ured HZMO-a pošaljete upit pozivajući se na čl. 16b Ovršnog zakona, navodeći ime, prezime i još pokoji podatak radi identifikacije (dat. rođenja, oib) i to je to, za naknadu od 250 kn znam da nije prije bila potrebna, kako je sada provjerite sami. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 3. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2011. dioničar je napisao: U područni ured HZMO-a pošaljete upit pozivajući se na čl. 16b Ovršnog zakona, navodeći ime, prezime i još pokoji podatak radi identifikacije (dat. rođenja, oib) i to je to, za naknadu od 250 kn znam da nije prije bila potrebna, kako je sada provjerite sami. I ne zaboravite najbitnije-morate pokazati pravni interes-znači dostavite ili rješenje o ovrsi, izvod iz poslo.knjiga, račun ili slično koji će dokazati da imate razloga tražiti mjesto zaposlenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.