Jump to content

Hrvi -Obnova postupka zbog pogorsanja?


R-ZG

Preporučene objave

Hvala na odgovoru.Mozda se nisam dobro izrazio. Mene zanima sto trebam napraviti da bih isao na obnovu postupka odnosno novu procjenu(povecanje) invalidnosti HRVI zbog pogorsanja. Davno je bilo kada sam isao u Nehajsku na procjenu invalidnosti.Nije vezano za mirovinu.U Hvidru ne idem iz odredjenih razloga.Zato sam postavio ovdje pitanje,stanujem u Zagrebu (Maksimir). Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moraš se javiti u područni ured za branitelje Maksimir.Kod tebe je očito prošlo dvije godine od dana kad si zadnji puta bio na komisiji za utvrđivanje postotka invalidnosti za ostvarivanje statusa HRVI i automatski imaš pravo na ponovni postupak za utvrđivanje eventualno novog i večeg oštećenja organizma zbog pogoršanja bolesti.Sve to podrazumijeva da moraš pripremiti noviju medicinsku dokumentaciju koju posjeduješ a koja nije starija od datuma kad si zadnji puta dobio drugostupanjsko rješenje tj. medicinsku dokumentaciju koju do sad komisija nije imala na uvid.Javi se referentu i on će te uputiti u sve.Udruge ti nisu potrebne za to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Hvala na odgovoru! Rijesio sam svoj problem za sada.

Područni ured za branitelje Maksimir kao samostalna cijelina ne postoji.Istocne opcine grada Zagreba(Maksimir, Dubrava,Pescenica i Sesvete)spadaju pod SEKTOR ZA BRANITELJE Područni ured Dubrava

Avenija Dubrava 49

Koliko se ceka na poziv za prvostupanjsku komisiju?

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija