vodonosha objavljeno: 2. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 2. studeni 2011. Poštovani, nedavno mi se dogodio nemili događaj u jednom kafiću u kojem me je bez razloga maloljetnik, 17-ogodišnjak (vjerojatno bokserom) udario ispod oka pri čemu mi je pukla jagodična kost, dakle, prouzročio mi je teške tjelesne ozljede. Pao sam na pod, izgubio svijest na nekoliko trenutaka. Zanima me kakva ga sankcija može zadesiti i da li će uopće biti ikakve značajnije sankcije te me zanima postupak za naknadu štete, koliko mi vrijedi uopće i voditi takav postupak? Molim odgovor, Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Chabby odgovoreno: 3. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2011. Da li je poduzeta ikakva radnja u smislu kaznenog postupka? Jeste li slučaj prijavili policiji? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vodonosha odgovoreno: 3. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2011. trenutno policija istražuje, skuplja izjave svjedoka, dok bolnica još nije poslala liječničku dokumentaciju o težini ozljeda, to će sve biti (uskoro, nadam se). Zanima me sami ishod postupka, neki slučaj iz prakse, bilo kakav orijentir, čemu se mogu nadati... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vodonosha odgovoreno: 7. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2011. itko išta??... puno bi mi značio bilo kakav konstruktivan odgovor! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.