buby334 objavljeno: 6. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 6. studeni 2011. imam problem pa vas molim za pomoc. blokirani su mi svi racuni radi ovrsnog postupka,buduci da nemam rashoda po racunima osim sto sam dignem na bankomatu (nemam kredita i sli.,jer nemam ni stalna primanja) blokirali su mi racune,nije mi bilo jasmo zbog cega.Otisao sam u Finu i vidjeo problem,a problem je sto je osoba s istim imenom i prezimenom iz istog mjesta,al drugom adresmo,OIB nije platila navedeni iznos HRT-u usljedila je ovrha toj osobi.ovrha glasi na ime,prezime i adresu duznika,ali na moj OIB koji nemam nikake veze s time kao ni sa HRT-om. Zvao sam HRT usmijerili su me odvijetniku,zvao sam nji i rekli su da se poslati deblokadu proslo je tjedan dana i nista se nije desilo. Mene tereti Fina zbog blokade racuna,a ja to ne zelim platit. Zanima me koja su moja prava buduci da nisam za nista kriv, student sam i ostecen sam jer mi se nemaju na cega poslati novcna sredstva vec skoro mjesec dana.HVALA!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 7. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2011. telefonom,blablabla,nevrijedi ništa tražiti i dogovarati. pismeno preporučeno i sa povratnicom uputiti dopis odvjetniku HRT da niste obveznik plaćanja RTV pristojbe,da istu plaća vaš član kućanstva(roditelj,ako plaća ) protiv Vas nije vođen ovršni postupak ? te nije jasno odakle njima Vaš OIB (ja svoj OIB nedam HRT-u) na isti način tražiti od Fine dostavu kopije ovršne isprave ukoliko se Vaši podaci neslažu sa podacima iz ovršne isprave protiv odvjetnika HRT -a podnijeti kaznenu prijavu zbog (nadležni ODO) izrade krivotvorene i neistinite isprave. ili obratiti se nadležnom Općinskom sudu (sjedište odvjetnika ) sa žalbom na rad odvjetnika . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buby334 odgovoreno: 7. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2011. hvala vam,da vam kazem da imam kopiju ovrsne isprave kao i izvijesca iz banke o stanjima računa.protiv mene se ne vodi jer ,a i ne moze jer zivim u zajedničkom kućanstvu s roditeljima koji uredno placaje RTV pristojbu putem trajnog naloga i nikada ne kasni. ja svoj OIB nisam nikome dao,jednostavno su mi računi bili blokiran i tereceni iznosom ovrhe.Sam sam istraziti morao u cemu je problem i zasto su racuni blokirani. HVALA!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.