anonimno objavljeno: 8. svibanj 2006. Dijeli objavljeno: 8. svibanj 2006. zanima me koja je procedura za kupnju gradskog zemljišta, radi se o jednom gradilištu na nebaš atraktivnoj lokaciji, ja sam zainteresiran za to gradilište . kome se obratit, jel to treba ić na natječaj, kako se formira cijena Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2006. podnesite zahtjev za kupnju gradskoj upravi. nekretnina obavezno mora na natječaj, a najmanja (početna) cijena će biti tržišna cijena za tu nekretninu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ratko123 odgovoreno: 29. ožujka Dijeli odgovoreno: 29. ožujka imam parcelu gdje sam u suvlasništvu sa gradom koji je vlasnik 2/3 čestice a moja je 1/3 Radi se o maloj parclei ukupne površine cca 100 m2, dakle nije interesantna za neku izgradnju i sl. na koji način bi išao otkup - treba li natječaj, može li neposredna pogodba inače godinama koristim cijelu tu česticu koja je ograđena i dio naše okućnice, pa ako je komplicirano ne bih ni išao u postupak, naročito ako bi taj dio mogao kupiti i netko drugi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.