tomozuke objavljeno: 18. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 18. studeni 2012. Situacija je takva da me žena pustila u osmom mjesecu. Nakon petnajst dana je završila na psihijatriji i otpuštena je nakon mjesec dana.Ne mogu doči do njene dijagnoze. Sin je kod nje i upravo smo predali papire za razvod.Dali imam ja kakve mogučnosti na skrb djeteta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 18. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2012. Iako sudovi u pravilu djecu povjeravaju majkama na odgoj i cuvanje, postoji mogucnost da dijete bude povjereno Vama zbog majcine dijagnoze. To sto Vi sada nemate uvid u dijagnozu nije vazno, u postupku razvoda odnosno posredovanja pred czss-om (koje morate proci ako je to zajednicko dijete malodobno) morate podsjetiti na tu okolnost, te ce majka djeteta morati iznjeti svoju dijagnozu kako bi se procijenilo je li u dobrobiti djeteta da zivi s majkom. Ukoliko czss donese misljenje u Vasu korist i sud zakljuci da ja majcina dijagnoza i opce stanje dovoljno ozbiljno da nije u djetetovoj dobrobiti zivot s majkom, dijete ce biti povjereno Vama na cuvanje i odgoj a s majkom ce imati određeno vrijeme za susrete i druženje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 19. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2012. Dragi tata, trošiš vrijeme na stvari koje se vrlo lako mogu upotrijebiti protiv tebe "Ne mogu doči do njene dijagnoze", umjesto da reagiraš u vrijeme i na način kada je to potrebno, a čime bi stekao dovoljnu prednost kao stabilniji roditelj. Zanima me koliko je dijete staro i sa kim je bio mjesec dana dok je majka bila hospitalizirana? Kome si se sve obratio pismenim putem za to vrijeme? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomozuke odgovoreno: 19. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2012. Dijete ima 9 god. za vrijeme hospitalizacije bilo je samnom i nikome se nisam obratio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 19. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2012. Zašto o tome dopisom nisi obavijestio nadležni Centar za socijalnu skrb i taj isti dopis priložio u spis na sudu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomozuke odgovoreno: 19. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2012. Neznanje, neinformiranost... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.