VUKOVI objavljeno: 21. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 21. studeni 2012. na putu do škole dijete se vozilo biciklom ,pješačkom stazom ,koja ide uz glavnu cestu.sa sporedne ceste .automobil izlazi na glavnu cestu i dolazi do sudara sa materijalnom štetom na automobilu.vozač automobila napušta mjesto nesreće ,dolazi mi kući tražiti odštetu.nakon što se nismo dogovorili poziva policiju.dobijam rješenje da je dijete krivo za izazivanje nesreće radi nepropisnog uključivanja u promet.a vozač automobila nije odgovoran po nikakvoj točki .dali je to moguće .imam li pravo tražit policijski zapisnik vozač je umirovljeni policijski službenik.nisu radili ni alkotest ,jeli on obavezan? . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 21. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2012. samo odvjetnik može dobiti policijski zapisnik. zašto niste prijavili nesreću i bježanje sa mjesta nesreće. danas svako djete ima mobitel .zar je bio problem nazvati policiju i hitnu. dali djete ima kakve posljedice. iz onoga što je napisano nije razvidno ko je koga udario ko je kome oduzeo prednost prolaska. ali obično vozači auta budu proglašeni krivima zbog nezgode,zbog neprilogođavanja uvjetima na cesti. nako što je prošlo 24h kako svrhe ima raditi alkotest. bez odvjetnika se neupuštati u raspravu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
VUKOVI odgovoreno: 21. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2012. nesreća je se desila prije 2 mjeseca.dijete je se oporavilo.ono što me iznenadilo je presuda koju sam danas dobio ,gdje je dijete proglašeno krivim,odnosno ja kao roditelj.molim nekog tko zna da mi pomogne.ako se dijete vozi pješačkom stazom koja je paralelna uz glavnu cestu a auto dolazi sa sporedne ima znak stop mora li dijete stati i propustit auto?.dijete je biciklom udarilo u prednji blatobran auta.policija je pozvana naknadno.sastavili su zapisnik.sva krivica je stavita dijeteu .a vozača ne terete ni za napuštanje mjesta nesreće ni uključivanje sa sporedne ceste na glavnu bez zaustavljanja. jesu li policajci bili dužni napraviti alkotest vozaču auta.? . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dredd odgovoreno: 22. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2012. Vožnja biciklom po pješačkoj stazi je prekršaj. Prelazak ceste bez silaženja s bicikla također. Ne znam kako bi u toj situaciji vozač trebao biti kriv. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.