giordanagiorno objavljeno: 21. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 21. studeni 2012. Poštovani, Prije 6 godina sam otišla u obiteljsku mirovinu (mirovina po pokojnom suprugu). Prekinula sam radni odnos zbog dugogodišnjeg mobbinga na poslu. Za vrijeme radnog odnosa dobrovoljno sam pristupila II stupu mirovinskog fonda. Još uvijek imam otvoreni osobni račun u II stupu mirovinskog fonda. Smatram da imam pravo na jednokratnu isplatu sredstava sa tog svog osobnog računa, tim više što neću tražiti svoju zasluženu mirovinu, a obiteljsku bih ostvarila i da nikad nisam radila. Zapravo, ja svoju mirovinu poklanjam mirovinskom fondu. No,opće je poznato da je II stup mir. fonda prevara. Ispada da bi ta sredstva s mog osobnog računa bez problema pripala mom nasljedniku, ali ih ja ne mogu podići. Prilično nelogično. Dakle, ja trebam umrijeti da bi sredstva bila isplaćena. Kakav paradoks! Molim vas stručno mišljenje. Hvala unaprijed. G.Ž. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.