Jump to content

Odvijanje nastave na neregistriranoj podružnici


mnbvcxy

Preporučene objave

Pozdrav,

Prvo se ispričavam ako sam na krivom mjestu stavila temu.

Pošto se vodi spor na trgovačkom sudu onda možda ovdje najviše spada.

Na sudu sam zbog ovrhe od strane Ustanove za obrazovanje.

Kako je pokrenuta ta ovrha protiv mene, počela sam istraživati tu Ustanovu jer dok sam pohađala program primjetila sam neka muljanja ajmo tako reći.

 

ja sam nastavu slušala na jednoj adresi npr.''trg bana jelačića'' , u ugovoru stoji da će se nastava održavati na toj adresi.

Ja sam u sudskom registru tražila tu Ustanovu i našla sam je ali na drugoj adresi npr.'' britanski trg''

Nadležne institucije za tu ustanovu Agencija za O.o.o su mi preporučili da dođem do rješenje mzoš-a o odobrenju izvođenja programa za obrazovanje odraslih za tu Ustanovu.(najviše da dobijem uvid za koju je adresu izdato rješenje o izvođenju nastave, znači nastava se može izvoditi samo na adresi za koju je izdato rješenje.)

JA sam to prenijela svojoj odvjetnici, ona je zatražila rješenje, ali ga nije dobila više od godinu dana. Rekla je da ćemo to tražiti preko suda.

 

Neki dan sam saznala da OIB UStanove koji je naveden u ovrsi nije ispravan, pripada nekoj javnoj bilježnici , ne onoj koja je sastavljala ovrhu.Možda zbog netočnih podataka koje je navela prilikom traženja Rješenja MZOŠ-a, moja odvjetnica ih nije mogla dobit ni dobiti ???A u Ugovoru koji sam potpisala s njima, nije bilo OIB-a ni MBS, samo MB.

 

Pa sam zbog toga ponovo počela pretraživati sudski registar

 

Sad postoji ta Ustanova u registru kao podružnica druge Tvrtke koja je registrirana pod sličnim nazivom pod adresom npr. '' britanski trg''. I naravno postoje datumi kad su rađene promjene u registru , a i oglasi u NN.

 

Znači Ustanova kao podružnica na adresi ''trg bana jelačića'' upisana je u sudski registar , gotovo 2 godine poslije kad sam se ja upisala u tu Ustanovu.

 

Ispričavam se ako je komplicirano.

 

Sad me zanima kako je moguće i koliko je protivno zakonu, da ja pohađam nastavu u Ustanovi koja nije imala adrese. Ako će vam biti jasnije adresa ''Trg bana Jelačića'' nije postojala u sudskom registru dok sam ja pohađala nastavu, tek nakon dvije godine unijete su promjene u registar.

 

Molim Vas strpljenja i pomoći.

Ja koliko sam se uspjela snaći u zakonima. Ta je adresa na kojoj sam ja slušala nastavu morala biti unijeta u sudski registar i postojati u sudskom registru. A ne se pojaviti nakon dvije godine, pola godine prije ročišta????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija