Jump to content

nešto u vezi prometnog prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola


mornar777

Preporučene objave

zamolio bi za par informacija ako nije problem

 

Naime, vezano je za kaznu upravljanja vozilom i novčanu kaznu. 2011. g. godine sam dobio presudu prekršajnog suda za prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ( 1.72. promila) koji se dogodio 2008. g. Žalio sam se i visoki sud je 2012.g. samo potvrdio tu presudu. Kako nisam imao novaca za plaćanje kazne to mi se sve malo oteglo. Zanima me par stvari; kako mi je rekla službenica u policijskoj upravi kazna zabrane upravljanja teče kada sud valjda pošalje tu presudu policijskoj upravi te onda policijska uprava meni. Kako sam mjenjao adrese takva obavijest mi nikad nije stigla, znači nisam je primio ali neznan jeli poslata. Jeli važno to što je nisan primio i ima li to kakvog utjecaja na sve skupa ili je bitno samo da su je oni poslali, bez obzira jesam li je primio?

Druga stvar postoji li ikakva mogućnost prebacivanja te kazne sa novčane na kaznu dobrotovornog rada (pogotovo već nakon šta je presuda donešena)?

I treća stvar postoji li mogućnost potpisivanja nekakve izjave da nisam vozio zadnje dvije godine (što i nisan) pa da se ta kazna upravljanjem od 6 mjeseci koju sam dobio uračuna u to razdoblje? Tu informaciju u vezi potpisivanje takve izjave san dobio od nekih kolega kojima je takvo nešto i uspjelo.

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija