Jump to content

Ovrsni postupak!


Pit Bull

Preporučene objave

Postovani,

 

Imam jedan problem. I kako je financijsko stanje takvo kakvo jeste. Svi smo u nekim problemima. Dakle moj Ocuh je imao dozvoljeni minus do 9,000 HRK. Kako ga je uredno otplacivao, u to neko vrijeme je mojoj sestri uzeo neku pretplatu u Vip-u! On je napravila neki dug cca 300-400 kn. Za koji on nije znao. Da bi mu Vip zablokirao racun, i naravno dozvoljeni minus se nije mogao vracati zbog blokade racuna. Nije bilo priljeva! E sada neki dan dolazi od Odvj drustva Hanzekovic i partneri, rijesenje o ovrsi itd. Kojim se zahtjeva da se dug njegovoj stranci Erste banci uplati .

Ili se prijeti ovrhom na stvari , vozilo itd! Sada Vas molim da mi kazete mogu li oni zapljeniti vozilo koje ja po punomoci vozim vec 4 godine. Novi auto star 4 godine. Dug je nekih 8.000 kn. Kako sam auto dobio na poklon, nisam imao novaca da ga prepisem na sebe. A prijepis kosta 10.000 kn. Tako da smo ovjerili punomoc.

 

 

Na poslu sam pa ne stignem paziti na pravopis.

 

 

 

Molim Vas uputite me sta i kako? Da smo pri novcima uzeli bi Odvjetnike. Ovako se moram Vam obratiti za pomoc :( Hvala Vam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u ovom slučaju odvjetnik bi bio samo dodatni trošak.

minus treba pokriti/platiti.

najjednostavniji način je dignuti kredit i otplatiti minus.

kamata na kredit je manja od kamate na nedozvoljen minus i troškove.

 

dug je dug i nijedan odvjetnik nemože ništa učiniti da se dug otpiše.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Problem je sto se kredit ne moze dignuti jer vec ima jedan koji otplacuje. I ne daju mu drugi. Ja nisam u stanju dignuti jer sam placen na minimalac, + zivotni troskovi! Dakle nemoguce. A iskreno ne zelim da budem rob bankarima. I da ga mogu dignuti.

 

E sad o dugovima to je vec tema o kojoj bi se dalo pisati. Milioni kn dugova se stavljaju u ladicu, dok se male gradjane gazi. To je demokratska hrvatska. Pardon europska! Hvala na odgovoru svejedno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovanje,

 

slična situacija desila se i meni, samo s PBZ bankom. Dakle, ostao mi je minus od 5.790 kuna, a nije bilo mjesečnog priljeva. Gospoda iz banke su me sama kontakirala, ponudili rješenje i odobrili mi kredit u iznosu do 6.000 kuna da se dug otplati. Počeo sam plaćati kredit u veljači ove godine, a zadnje uplata bi trebala biti u veljači sljedeće godine. Mjesečna rata mi je 517,00 kuna. Predlažem da kontaktirate nekoga iz banke te pokušate napraviti neki sličan dogovor. No, nisam siguran da li i koliko je to moguće obzirom da je rješenje o ovrsi već poslano.

 

Stojim na raspolaganju,

 

lijep pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija