Jump to content

dnevna karta za 15min parkiranja


zdragica

Preporučene objave

Prije par dana dobila sam opomenu pred ovrhu. U međuvremenu sam imala nekoliko puta prepisku mail-om sa zagrebparkingom, a zadnja poruka od njih završila je riječima da će proslijediti problem i obavijestiti me u najkraćem roku. Da opišem o čemu se radilo prilažem kopiju mog prvog mail-a. U ovom slučaju radi se o principu i s moje točke gledanja o bezobraštini jedne monopolističke ustanove. Da li da platim ili oni idu na blef? Hvala na odgovoru.

 

 

Poštovani,

 

Sent: Thursday, January 27, 2011 1:14 PM

Subject: reklamacija

 

Poštovani,

Obraćam vam se e-mail-om budući je telefonom nemoguće uspostaviti kontakt na broj koji objavljujete.

 

Dobila sam od vas uplatnicu za dnevnu kartu.

Dana 29.12.2010. zaustavila sam vozilo na parkiralištu ispred hotela «Four points» u Metalčevoj ulici. U automobilu se nalazio pas, a ispod prednjeg stakla bila je invalidska knjižica. Nakon 15 minuta sam se vratila i otišla. Na žalost opomenu, odnosno kartu, vidjela sam tek kad sam došla kući, jer bih inače potražila vašeg djelatnika. Smatram da je postupio vrlo nekorektno.

Imam 65 godina, ujedno sam 90 postotni invalid i mislim da se na 15 minuta mogu zaustaviti prema svim propisima na mjestu predviđenom za parkiranje bez naplate. Ipak, da bih zadovoljila sve vaše propise, ja sam uplatila na vaš račun iznos za dva sata parkiranja. S time mislim da prestaju sve moje obaveze proistekle parkiranjem tog dana na navedenom mjestu.

Očekujem da mi odgovorite na ovaj mail.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imate pravo na besplatan parking do 2 sata na mjestu koje nije obilježeno za invalide ali na vozilu treba biti istaknut znak pristupačnosti i važeću naljepnicu koju izdaje organizator parkiranja.To su uvjeti sve ostalo je prekršaj.

čl.10

http://www1.zagreb.hr/slglasnik.nsf/VPD/C312689CF676FD51C12578CD004B15C1?OpenDocument&19

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija