Jump to content

VELIKI RAČUNI ZA VODU...vodovod ne prizna reklamaciju


DADOvrana

Preporučene objave

Bok moli bih za pomoć radi se o tom da nam zadnja 3-4 mjeseca dolaze nenormalni računi za vodu navodno nam je prosječna mjesečna potrošnja od 25 do 30 m3....a inače bih bilo realno da je to u pola manje jer u prosijeku trošimo oko 15 isto tako samo radi nekih radova u prošlom mjesecu je nestajalo vode 4 puta isto tako u zadnja 2-3 mjeseca prošle god.je u nekoliko navrata nestajalo vode a naš vodomjer je na zadnjem priključku tako da svaki put nama najprije zrak vrti vodomjer pa onda tek voda u kad je u pitanju zrak vodomjer se vrti do 3 puta brže,a i sad zadnjh 20 dana nam je voda puna zraka najprije bude bijele boje pa nakon par minuta u čaši nestane bijela boja....pokušali smo se žaliti usmenim putem ali oni u vodovodu tvrde da je toliko kubika vode(25-

30)potrošeno i da toliko trebamo platiti....MOLO BIH SAVIJET ŠTO DA NAPRAVIM....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Ovo se i nama dešava ali na način da svaki mjesec bude približno ista kubikaža, a onda obavezno jdnom godišnje bude 3 puta veća, što nikakve logike nema, jer je konstatno isti broj ljudi, iste navike , ista potrošnja, i ne radi se o ljetnom mjesecu. Da curi, valjda bi curila stalno, a ne 1 mjesec u godini. Što u toj situaciji, također u vodovodu tvrde da je tolika potrošnja ? Nekoliko susjeda ima isti problem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...jer je konstatno isti broj ljudi, iste navike ........

 

Možda i nisu iste navike.

Mislim da vam djelatnik koji očitava brojilo možda redovno ne očitava - piše stanje brojila "odokativno-napamet" prema nekakvoj svojoj računici, odnosno njegovoj izračunatoj prosječnoj potrošnji ? Pogledajte račun i usporedite stanje na brojilu.

 

Ne bi bilo prvi puta da djelatnici koji očitavaju brojila pišu napamet potrošnju....pa onda jednom pravilno očitaju stanje i, onda dođe do razlike u računu.

 

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije to, sami smo počeli očitavati, i točno u dan očitavali, i kako kažem - uglavnom bude razlika u 1,2,3 kubika, a onda OBAVEZNO ima 1 mjesec sa cca 20 kubika razlike. Jednostavno nemoguće, ali sat to tako pokaže i to se mora platiti. Izgleda da nekada zrak u njega uđe, a sad kako i zašto i pod kojim uvjetima - nije dokučeno . Vodovod to pretjerano ne zanima, oni vide stanje, dužni ste platiti, i to je to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija