Jump to content

otkaz - ugovor na neodređeno


klea34

Preporučene objave

Molim savjet!

 

Prije dva mjeseca sam potpisala ugovor na neodređeno, s današnjim danom mi je poslodac uručio otkaz zato što nisam zadovoljila na probnom radu (koji je, prema ugovoru bio sedam dana). Naravno, s takvim obrazloženjem otkaza nemam pravo na novčanu nakadu s biroa. Poslodavac je spreman promijeniti obrazloženje otkaza, no boji se problema s inspekcijama ukoliko napiše da je otkaz uslijed smanjenog obima posla (već se zna tko će doći na moj radno mesto).

 

Zna li netko ima li neka mogućnost obrazloženja otkaza po kojoj bih ipak imala pravo na naknadu, a da ni poslodavac nema probm zbog toga?

 

Hvala na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Yes:). Umjesto nezadovoljenja na probnom radu navesti npr. da radnik zbog trajnih osobina nije sposoban udovoljiti specifičnim zahtjevima tog radnog mjesta...našlo bi se još par rečenica...samo ne otići u krajnost da ne ispadne da radnik nije za baš ništa sposoban jer se isti tražiti posao kod nekog drugog poslodavca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija