Jump to content

Ovršni postupak za račune iz 2009.


lovrinjogaucho

Preporučene objave

Stigao nam je 07.03. ovršni postupak za dug prema Hep-toplinarstvu iz 2009. Nismo dobivali nikakve opomene od tada. Svi ostali računi su plačeni ali ovo je nekako preskočeno. Dali je obaveza platiti to ili se može žaliti? Danas smo dobili mail od odvjetničkog ureda Petrić-Kajić u kojemu piše da moramo to hitno platiti ili će nam pokrenuti još jedan postupak. Hvala na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad je podnesen prijedlog za ovrhu(datum),i s kojim datumom je dospio konkretni racun.

Prijedlog za ovrhu je sa datumom 18.11.2009., za racune 5., 6., 7., 8.mj 2009. Nismo dobili taj prijedlog za ovrhu. Nego smo sad zatrazili specifikaciju kada je stigla ova obavijest od odvjetnickog ureda, zvali smo jer nismo znali o cemu se radi jer na ovršnom postupku ništa ne piše (ni od kad je ni za šta je). Na tom ovršnom postupku koji je stigao je datum 5.3.2014. god. i pise da se plati iznos od 782kn (300Kn racuna i 482 kn troskova biljeznika) bez kamata.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovorima! Pošto nemam pojma, moram pitati. Posto vise od 4 godine nismo znali za dug mislila sam da nakon 3 godine racuni idu u zastaru. Ovak su mogli cekati jos 5 god pa bi dug bio puno veci (sad je 780 + 450 kamata- a kamata ide). Nije nam jasno zasto nije prije javljeno! Moze samo jos molim Vas odgovor, od kada ide zastara?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija