Jump to content

tužba za smetanje posjeda i protutužba-prvo ročište


Ririri

Preporučene objave

Vlasnici kuće u kojoj živim pokrenuli su tužbu za smetanje posjeda.Ja sam sa bivšom suprugom(vlasnici su njezini roditelji)živio u kući 25 godina,ulagao,gradio i radio sve vezano za kuću.Sada kada sam se rastao od supruge oni me žele izbaciti iz kuće.Predali su tužbu na sud,a ja sam predao protutužbu i tražim naknadu za sve uloženo.Na sud je predano u rujnu 2013,a do danas nisam dobio poziv na prvo ročište.Zanima me da li je moguće da to tako dugo traje i kada bi mogao očekivati poziv?Zahvaljujem na odgovoru.

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani!

 

Roditelji Vaše supruge kao vlasnici nekretnine imaju pravo tražiti Vaše iseljenje iz kuće .Što se Vašeg ulaganja u kuću tiče Vi imate pravo samo na povrat nužnih troškova .Vi trebate imati na umu da ste objekat koristili 25 godina te da ste i uživali ta ulaganja ,te tu treba uračunati i amortizaciju tih ulaganja ,izmaklu dobit koju su vlasnici imali. Vlasnici imaju više šanse za uspjeh u parnici .Možete pokušati na miran način riješiti problem iseljenja ,da Vam makar omoguće korištenje neko razumno vrijeme za njih i Vas.

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija