Jump to content

Prigovor na zaštitnu mjeru


austen

Preporučene objave

Poštoavani-e,

 

molim za informaciju dali bi podneseni prigovor na zaštitnu mjeru zabrane upravljanja mot voz od 6 mj (o,62 promila alk) nakon što se podmire troškovi obveznog prekršajnog naloga u iznosu od 2/3 kazne plus troškovi obrade prekršaja imao smisla.

 

Odnosno dali bi se uplatom kazne obvezni prek nalog postao pravomoćan te bi sud prigovor na zaštitnu mjeru odbacio automatizmom...

 

Dali platiti pa se žaliti na mjeru ili prihvatiti kaznu i krivicu i žaliti se na zaštitnu mjeru te platiti po riješenju suda...s tim da se riskira kazna koja može biti veća od trenutnih 1000kn !??

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ćete prigovarati na način da priznajete prekršaj, ali se ne slažete s izrečenom kaznom i trajanjem zaštitne mjere, tada izmjene u vidu povisivanja kazne na vašu štetu neće biti.

 

U principu bi prigovor isao samo na zastitnu mjeru a prekrsaj bi se priznao i novcana kazna prihvatila...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukratko, ne plaćaj ništa, nego napiši prigovor s priznanjem, kajanjem, olakotnim okolnostima i molbom za smanjenjem kazne i ukidanjem mjere. Tu nemaš što izgubiti, a novčanu kaznu će ti sigurno smanjiti. Što se tiče mjere, teško da će ju potpuno ukinuti, ali će ju smanjiti, možda i na 1 mjesec.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
Ukratko, ne plaćaj ništa, nego napiši prigovor s priznanjem, kajanjem, olakotnim okolnostima i molbom za smanjenjem kazne i ukidanjem mjere. Tu nemaš što izgubiti, a novčanu kaznu će ti sigurno smanjiti. Što se tiče

mjere,teško da će ju potpuno ukinuti, ali će ju smanjiti, možda i na 1 mjesec.

 

Poštovani-a,

budući je u pravovremenom prigovoru priložen jedan neovjereni dokument dali postoji mogućnost da se naknadno priloži ovjereni isti dokument.

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija