Jump to content

utvrdivanje ocinstva na medicinskom fakultetu


apeitheia

Preporučene objave

ja i moj muz smo napravili test ocinstva na medicinskom fakultetu u osijeku mimo suda.muz zeli rastavu braka,ja ne,pa me zanima dal ovo utvrdivanje ocinstva vrijedi na sudu(krv je vadena kceri i muzu,meni ne) i da li sud moze moj pristanak na test ocinstva uzet kao sporazumnu rastavu braka(jos jednom,ja ne zelim rastavu i zelim da moj muz sve plati kad dode do pokretanja postupka).dijete jos nema godinu dana pa tuzba za rastavu braka s njegove strane jos nije pokrenuta.rezultate testa jos ne znamo.i jos jedno pitanje,moj muz zeli uzet odvjetnika da na sudu obavlja sve umjesto njega jer ne namjerava uopce dolazit na sud ni na mirenje.dal on to moze tako?i na cemu mora prisustvovat?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

on je otac i to 100% jer s nikim drugim nisam bila ii uopce se ne zamaram s rezultatom testa jer znam kakv ce bit.moj dragi muz je odlucio da mu se vise ne da odgovornost pa me ostavio samu s djetetom i nezaposlenu i sad se on kurva okolo,sto i priznaje.ne znam tocno sto je on to tocno zasluzio kad tako kukavicki bjezi od odgovornosti,al nek vam bude...ja samo zelim da moja kci bude sretna i iako je teska kretencina,ja ga jos volim.pa sad,dajte si oduska i osudujte kolko vam drago

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne dao Bog da Vas mi osuđujemo, al eto tako je to ispalo iz Vašeg prvog posta. Što se tiče rezultata, ono na medicinskom fakultetu, to bi se moglo smatrati medicinskom dokumentacijom i samim time ispravom u nekom postupku koji će se eventualno voditi, a ako će to biti potrebno sud će odrediti i drugo vještačenje.

 

Ajde sretno dalje, ma što dalje bilo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Soory, ako smo te uvrijedili ali kako si rekla., citiram: "rezultate testa jos ne znamo"..

Razmisli malo o tome što ćeš napisati i kako prije nego napišeš. Bi ti to nekako drugačije shvatila?

To da ga voliš i da se ne želiš razvest nakon svih njegovih priznanja malo je čudno...ok voliš ga ali malo se preispitaj dali on to zaslužuje ili je tu nešto drugo u pitanju?

Čudno je i što on traži dokaz o očinstvu. Mislim da sam čuo da to ide tako da ako je tata on plaća sve, a ako je prevaren i nije tata onda ti plaćaš.

Sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Članak 47.

 

(1) Ustanova ili pojedinac koji provodi posredovanje pozvat će bračne drugove, po pravilima o osobnoj dostavi, da osobno bez punomoćnika sudjeluju u postupku.

 

(2) Ako se pozivu na posredovanje ne odazove tužitelj, odnosno oba bračna druga koji su podnijeli sporazumni zahtjev i ne opravdaju svoj izostanak posredovatelj će odmah o tome pisano obavijestiti sud.

 

(3) Ako bračni drugovi odustanu od postupka posredovanja posredovatelj će odmah o tome pisano obavijestiti sud.

 

(4) U slučaju iz stavka 2. i 3. ovoga članka smatra se da je tužba ili sporazumni zahtjev za razvod braka povučen.

 

Članak 49.

 

(1) Posredovatelj je dužan u roku od tri mjeseca od primitka odluke suda iz članka 46. stavak 3. provesti i okončati postupak posredovanja.

 

(2) Posredovatelj je dužan stručno mišljenje dostaviti bračnim drugovima po pravilima o osobnoj dostavi u roku od petnaest dana od okončanja postupka posredovanja.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija