Jump to content

Čudan obračun naknade za bolovanje


Matijachi

Preporučene objave

Pozdrav svima !!!

 

Mama mi je već otprilike 4 mjeseca kontinuirano na bolovanju, prije toga je radila nepunih mjesec dana, a prije toga je isto bila skoro godinu dana na bolovanju. I sad je svaki mjesec dobivala istu svotu za naknadu da bi se za prošli mjesec svota smanjila za 500 kn, a ovaj mjesec za još 300 kn....da li je to moguće da se svota tako mijenja svaki mjesec i na temelju čega ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na ovo pitanje nije moguće odgovoriti bez uvida u svu relevantnu dokumentaciju, pogotovo u obrazac r1, kao i vremensko neprekidno trajanje privremene nesposobnosti za rad, no ne vidim razloga zbog kojeg ne bi objašnjenje zatražili ili od poslodavca ili od HZZO-a.

 

Hvala!

Ići ćemo pogledati o čemu je riječ jer je ovo jako čudno.

Možete li mi samo reći od kojih se mjeseca plaće onda kod nje uzimaju u obzir kod izračuna iznosa naknade budući da je prije početka kontinuiranog bolovanja (20.08.2014) radila samo cijeli 7. mjesec i 20 dana 8. mjeseca , a prije toga je također bila 10 mjeseci na bolovanju...znači nije radila 6 mjeseci prije početka kontinuiranog bolovanja ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija