Jump to content

utvrđivanje očinstva


kike1710

Preporučene objave

nakon tri termina za dnk analizu otac se nepojavljuje niti na ročista. pozvani su svjedoci i izneseni dokazi , ali sutkinja kaze sve je to super ali krv je krv. što bi to točno trebalo značiti? pa može ovako u nedogled .

ovo več traje skoro 4 godine. što se smatra pod "razumnim rokom" rješavanja slučaja?otac se nalazi u Berlinu gdje i živi. Kao opravdnost nedolaska uvijek prilaže dokumentaciju da je zdravstveno neposoban sam doći jer mu treba pratnja. To su , naravno laži jer on normalno zivi i vozi auto i sad mene zanima kako poslati njegovom doktoru inspekciju za lazno prikazivanje dijagnoze?kome poslati dokumentaciju da mu se digne vozačka dozvola, jeli, ako je več nesposoban,zar ne?Dajte neki savjet jer ovo več previše traje i izluđuje me

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

ja rekla svojoj odvjetnici to vezano za razumni rok a ona me skoro napala da sto sam naporna da neki slucajevi traju i po 15 godina , ja kažem pa zato imam vas da mi pomognete a ona kaze kakav razumni rok tko se toga drzi nebudi smijesna. ja se rasplakala prije ročista. ubila me u pojam. a sve zato sto je ja neplačam jer je odobrena besplatna pravna pomoć. neznam više sto da radim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost, neki odvjetnici pružaju BPP samo radi imidža koji im on donosi.

 

Ukazujem vam i na odredbu (i njome propisan rok) čl. 292. Obiteljskog zakona. Može se on neodazivati, ali to će tada dovesti do toga da će biti utvrđen ocem. Već je i trebao biti utvrđen ocem.

 

 

 

ja bi htjela sama to napisati ali neznam kako uopće trebam početi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija