Jump to content

ovrha-tko plača sudsku pristojbu


asdfgh

Preporučene objave

na kućnu adresu mi je stigla obavijest da moram platiti 100kn sudske pristojbe ,tko to plaća? a sad od početka ,dobijo sa prijedlog ovrhe na koju sa uložio prigovor javnom bilježniku jer je nastupila zastara.općinski sud poslao mi je upozorenje za plaćanje pristojbe od 100kn temeljem čl.37 st 2 Zakona o sudskim prisojbama (nn 267/03,pročišćeni tekst i nn125/11) s time da nisam bio ni kod javnog bilježnika i na sudu samo sam poslao prigovor javnom bilježniku, u upozorenju još piše naprimjer:tužitelj:t-com tužitelj:marko marković tako da se ne zna tko koga tuži.hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Fotokopirajte specifikaciju po kojoj je ovrha naplaćivana i preporučeno s povratnicom pošaljite toj odvjetnici iako to nije ni potrebno jer Vi imate dokaz da je ovrha naplaćena a kako je napisao MATRIX ovdje se radi o obićnom blefu ne bi li Vi još dodatno platitli neke troškove koji nisu bili specificirani u ovršnom prijedlogu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija