Jump to content

bezobrazluk


Fion

Preporučene objave

Nakon nestanka novca u firmi u kojoj radim a koja se dogodila početkom srpnja a druga početkom kolovoza svi koji smo bili u doticaju sa novcom smo osumnjičeni što je i uredu. Ali sada se događa da sam ja , zbog , problema u mladosti glavni osumnjičeni .Pozvan sam u Policiju i prihvatio sam odlazak na poligraf koji kako su mi oni rekli nije ništa pokazao odndsno citiram:"... ne mogu reći ni da si kriv ni da nisi ".Molim Vas da mi pomognete pravnim savijetom , i dali mogu ponovo od mene tražiti da pristupim na poligraf. Šta ako sada odbijem odlazak na poligraf...Kako da znam jesu li ostali bili odnosno prošli poligraf...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerojatno znate kako takvi testovi nisu pouzdani. Na Vasu nesrecu, vjerojatno cete zbog gresaka u mladosti biti kod mnogih poslodavaca na crnoj listi. Nase drustvo bas ne vjeruje u rehabilitaciju. Vasem poslodavcu je bilo vjerojatno jako drago sto moze imati glavnog krivca, a vjerojatno je pravi krivac netko u koga ima bezgranicno povjerenje. Diskriminira Vas.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dali mogu ponovo od mene tražiti da pristupim na poligraf.

 

mogu oni traziti sto god hoce, ali i ti ne moras pristati na to. medjutim, sigurno da ces odbijanjem uci u uzi krug sumnjivaca.

 

a poligraf nije dokaz pred sudom, taj nalaz moze sluziti iskljucivo kao smjernica i pomoc u radu redarstvenim vlastima/drzavnom odvjetniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije svega hvala na odgovoru.Neznam kakve su moje mogućnosti da ih tužim za diskriminaciju , jer jučer sam poslan na godišnji što vijerovatno znači i otkaz , tako mi je i šef transporta obijasnija , da sada kada znaju za moju prošlost od prije deset godina , velika je mogućnost da mi se ugovor ne produži.Dali da se obratim sindikatu ili preko odvijetnika podnesem tužbu zbog trenutnog psihološkog pritiska u kojem se nalazim ja i obitelj . Kako da znam jesu li ostali prošli poligraf

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nađite kakvog dobrog odvjetnika za radne odnose, pa lijepo tužbu i na sud...

 

odvjetnici i sudovanje kostaju, lakse malo s takvim savjetima.

 

jer, sto bi mogao postici, iz njegovog replya proizlazi da je rijec o ugovoru i njegovom produzavanju...

 

a podaci o prijasnjoj osudjivanosti su sluzbena tajna i tamo neki poslodavac (koji nije drzavni) do njih nikako nije smio doci, pa bi jedna predstavka policijskoj upravi mogla uroditi plodom, barem da drugi put budu obazriviji sa takvim podacima i dijeljenjem istih neovlastenim osobama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija