Jump to content

Prometna nesreća


pero77

Preporučene objave

Lijep pozdrav trazim savjet

Prije par dana sam putovao sa mora sa prijevozom koji se organizira preko interneta platio sam nesto manje nego sto bih platio bus za sjedalo u autu te smo krenuli prema Zagrebu,

5 minuta nakon što sam se ukrcao u auto ispred nas je auto naglo zakočio zatom smo mi zakočili i jedva smo stali par metara od auta ispred nas , no gospodin iza nas nije uspio zakociti te nas je pogodio u straznji dio auta sa brzinom 50-80kmh. Prvo sam poletio naprjed kad je vozač zakočio da ne pogodimo auto i kad smo stali kad sam se vračao ovaj kad je udario u nas trznulo nas je prema naprjed i vrat sam istegnuo.

 

U trenutku nesreće me zatezalo u lijevom dijelu vrata i u lijevom dijelu leđa od vrata do ramena skroz do zgloba, vozač kojeg sam upoznao tad me pitao jesam li dobro i jesam li što slomio i je li trebamo zvati hitnu no samo sam htio stići doma i rekao sam da me ne boli, ni bolovi nisu bili ajme majko. Stigao sam u zagreb dan nakon toga budim se sa trncima u vilici zapravo samo gornji red zubiju i uzasna bol iza na lijevom dijelu vrata i lijevi dio leđa mislio sam da sam se malo zaležao ali bol nije prestajala cijeli dan, kroz dan uzasno me glava boljela i vrtilo mi se te mi je majka preporucila da odem u Draškovićevu. Nakon pregleda i slikanja rekli su mi da nije ništa slomljeno no da imam iščašenje i nategnuće cervikalne kralježnice ja ne znam što to znači no užasno me boli i osjecam jaku slabost u ljevoj ruci kad recimo uhvatim čašu ili nešto kao da mi stisak ne funkcjonira. Imam kontrolu za 2-3 dana no osjetim po boli i načinu kako mi je vrat ukocen i napet da ovo neće jako brzo ovako "samo od sebe" se oporaviti.

 

Od dana kad sam bio na hitnoj do sada su me zvali vec par odvjetnika govoreći mi da mogu dobiti nematerijalnu štetu, rekao sam da mi trenutno nije do toga nego do odmora i oporavka kao što i je no evo kako sam sav ukočen i nemam baš što raditi pitao bih vas što ja sada mogu napraviti je li mogu ići na neka lječenja da mi se to prije oporavi pa da nekako onda tu naknadu ljećenja dobijem, jer sam radio sezonu i trenirao sukladno i spremao se za natjecanje koje je za 3 tjedna. Te bi mi sad dobro dosao sto brzi oporavak i tretiranje jer sam ulozio 7mjeseci vremena, truda , novaca u pripreme.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

savjetujem vam da angažirate odvjetnika specijaliziranog za naknade štete iz prometne nezgode, koji će vjerojatno za vas pokušati naplatiti štetu od osiguravajućeg društva vozača automobila koji vas je udario (ako su okolnosti doista takve kako opisujete), ali ne očekujte brz priljev naknade štete, jer pretpostavljam da nisu još poduzete nikakve mjere protiv štetnika, a niti je vaše liječenje završeno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na brzom odgovoru , znači trenutno ne mogu ništa napraviti da dobijem neko bolje lječenje osim da to platim sam iz svog džepa, znači natjecanje i pripreme mi padaju u vodu.. Da za sad imam samo iz draškovićeve da imam nategnuće i iščašenje cervikalne kralježnice iako me doktor nije baš nešto ni pregledao nit slušao bubnuo me na rendgen kad sam se vratio zamotali me i rekli ajde kući, u ovom ovratniku mi je neudobno i nelagodno :S Za glavobolju i vrtoglavicu i bolove sam dobio burfen eh . Na kontrolu 10.tog i ako budu isti siptomi kao ovih dana nadam se da ce pomoci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija