martinaKS objavljeno: 9. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 9. rujan 2015. poštovani , trebam pomoć ovako u 7/2010 je donesena sudska presuda kojom ja moram platiti sudske troškove i od tada nisam dobila nikakvu drugu obavijest prije par dana dolazi mi od porezne opomena da su uvidjeli da imam dugovanje od 1660 kn i ako ne platim u roku 8 dana da pokreću ovrhu. Iako ne radim, nemam primanja i nemaju mi što uzeti sa računa zanima me kako to sada ide? imam li pravo pozivanja na zastaru? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 9. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2015. O kakvome se postupku točno radi i kada je nastupila pravomoćnost presude? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
martinaKS odgovoreno: 10. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2015. mirovinsko me tužilo za povrat nepripadno isplaćenih mirovina, presuda je bila pravomoćna u 3 mj 2010, gore sam krivo napisala 7 mj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2015. U ovom slučaju zastara će nastupiti u 3 mjesecu 2020. godine, pod uvjetom da se u međuvremenu ne promijeni predmet ovrhe, čime ovrhu mogu produživati faktički unedogled. Inače, ako nemate novaca na računima, pokušat će ovrhu na nečem drugom - pokretninama ili nekretninama koje eventulano imate. Ali za početak će ići na račune. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
žvanmarijana odgovoreno: 12. listopad 2023. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2023. Poštovani, mogu li saznati koji je rok zastare za naplatu sudskih troškova u postupku Croatia osiguranje? Naime, moja žalba na presudu nije usvojena i potražuju troškove od 505 e. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. listopad 2023. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2023. Deset godina od pravomoćnosti, ako u međuvremenu nije prekinut zastarni rok. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.