Arista Deb objavljeno: 17. studeni 2015. Dijeli objavljeno: 17. studeni 2015. Pozdrav! Pozvana sam na intervju u carinsku upravu,za pripravnika. Zanima me dali uz to ide nekakvo dodatno testiranje iz ustava,zakona nekih i slično,ili je to zaista samo intervju? I ako netko slučajno ima iskustva sa intervjua takvog tipa,zamolila bih da to podijeli. Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
monika3 odgovoreno: 26. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2015. Pozdrav! I ja sam pozvana na intervju te vas molim ako ste bili da mi napišete kako izgleda taj intervju i da li se triba posebno pripremati i da li se rade neka testiranja ili samo usmeni razgovor. Unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
yanni odgovoreno: 26. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2015. Zašto jednostavno ne nazovete i ne pitate? ja bih tako napravila. nekada za stručno budu testiranja a nekada samo razgovor. ja sam imala testiranje (nije se radilo o carini) a kada su me nazvali i obavijestili da sam pozvana na testiranje, odmah sam detaljnije ispitala o čemu se radi. ako je nešto više od samog razgovora, nema potrebe da to skrivaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 27. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2015. Prvo je poziv na intervju a oni koji zadovolje budu pozvani na testiranje.A što će bit na testiranju objave http://www.mfin.hr/adminmax/docs/Obavijest%20o%20testiranju%20i%20Izvori%20za%20pripremanje%20kandidata%20NATJEcAJ33%20NN%2067-15%20od%2017.6.15..pdf Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.