Jump to content

mrljo vid der ovo


anonimno

Preporučene objave

ponavljam:

znam da je to nezahvalno ali kad si sve prošao i možda znaš slične evo probaj mi dati neku prognozu.

dragovoljac 91 sa nepunih 20g., gardijska od zap. slavonije preko ogulina do cavtata, prvi put dijagnoza ptsp 94, zbog toga predloženo skidanje-skinuo se, radim jel to bolje ili lošije?, zbog famoznog 31.12.05. kao zadnjeg vlaka otišao ponovno na testiranje i 3 psihijatra da sam budem siguran potvrdili ptsp, drugostupanjsko privremeno 30 %, njihov zaključak teže oštečenje potrebno daljnje liječenje, antdepresivi.

ništa bolovanje jer trpim sve ko magare i moram raditi, a i posao mi nije ajmemajko pa to nekako šljaka

što da očekujem jer se još dvoumim dali da odem na vještačenej ili ne, da ne završim na 2000 kn pa onda da se koknem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Huh, teško pitanje na koje je još teže (iIi nezahvalno) dati pametan odgovor.............

Ja sam otišao jer sam imao 2 ranjavanja 1991. i dijagnozu PTSP još od 1997. radivši u policiji pa sam bio prilično siguran u sebe iako je i mene mučila neizvjesnost, a od kojekakve dokumentacije sam skupio cijeli elaborat. Moraš malo obići pravnike i ljude pa se raspitati kako je tko prošao iako su svi vrlo škrti na ogovorima pa sam odluči.Jer kažem li ti ovo ili ono može sve krenuti i po zlu, a s obzirom da imaš 30% drugostupanjsko privremeno obavezno se i dalje liječi i nemoj to ispustiti.

Pozdrav.

:-?:-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ako si zadovoljan sa poslom i ako ti je dobra plaća, a misliš da će tvrtka opstati duže vrijeme mislim da bi trebao raditi jer čemu sa konja na magarca. Ako misliš da bi ti mirovina bila veća od plaće ili ista kao plaća ili nekih 500 kn manja onda bi se dakako više isplatilo ili u mirovinu, a s time da moraš imati kako sam već napisao dobar ratni put, barem neki čin u vojsci i obavezan nastavak liječenja, a morat ćeš i vjerovatno na bolovanje jer cilj je ostvariti opću a ne profesionalnu jer je veći i faktor prilikom izračuna mirovine (opća) uz to da ti priznaju što veći omjer vojne, a manje civilne. Ne bi škodilo nekako da odeš u dnevnu bolnicu ili grupne psihoterapije, a nezgodna stvar je što si (kako sam razumio) imao dugotrajan prekid liječenja što nije baš povoljno. Svi koje sam pitao prošli su na ovaj ili onaj način. Netko je zadovoljan, netko nije, netko misli da će biti zadovoljan a netko je totalno u ku.cu i misli da se cijeli svijet srušio. Razmisli dobro. Ne bih te htio nagovarati na ovo ili ono iako mislim da imaš dobre šanse ali ako ti je posao dobar šteta bi bilo ostaviti dobar posao i plaću i :hekla::hekla::hekla: :pivo: :pivo: :pivo: :moli::moli::moli: :čeka: :čeka: :čeka: :mir::mir::mir::-?.

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

iskreno rečeno ne bi se bunio sa profesionalnom jer bi tako mogao nastaviti raditi (kancelar. štakor) a i ne bi strepio od revizija i straha da me jedog dana proglase čudotvorno izliječenim pa da moram tražiti posao jer kao opće nesp. do tad ne bi smio raditi ništa.

ej jel se ja mogu žaliti ako mi daju opću i tražiti profesionalnu, ludo zvuči al kad sve zbrojiš i oduzmeš u nekim se slučajevima ispalti

 

znam previše računice ali što ćeš kad nas na to sile, a ne da se brinu i daju po onom kako je

gukni nešto na ovo (samo ne gu-gu)

:-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija