Jump to content

Žrtva kaznenog djela


Redd

Preporučene objave

Pozdrav, novi sam na ovome te se ispricavam ako sam mozda promasio temu.

 

Radi se o sljedecem.

Prosli tjedan sam bio s curom u izlasku u gradu.

Bili smo u jednom klubu te nakon nekog vremena su prisla dvojica decka (punoljetni) te su pocela vrijedanja tipa ''tovare'' itd. I nakon toga je pocelu naguravanje i izgurali su me van, nakon toga mi je cura donjela jaknu koja je ostala unutra te smo se uputili dalje od tog kluba a iza leda su nam dobacivali uvrede i prijetnje -naci cemo te, necemo te zaboraviti-

 

Nakon toga smo otisli u drugi klub dalje te je proslo cca 20-tak minuta a mozda i malo manje te su se pojavila ista dvojica sa dva nova prijatelja i tako su usli u taj drugi klub nasli me i vikali -vidi koga smo pronasli- i tu je nastala tuca, zbog koje su utvrdili na hitnoj pomoci da sam imao PRIJELOM NOSNE KOSTI.

 

Policija je istu vecer uzela moju izjavu te me je pokupila hitna pomoc i otpeljala u KBC gdje sam primio infuziju i obavio slikanje.

 

Dan poslije je dosao policajac kod mene doma i obavjestio da moram biti do 15:00 u policijskoj postaji zbog utvrdivanja cinjenica i da mogu opisat sto se tocno dogodilo, sto sam i napravio te je moja djevojka s kojom sam izasao takoder dala izjavu naknadno koja je ujedno i svjedok.

 

Na policiji su mi rekli da ce poslat papire koje sam dobio u bolnici na sudsku medicinu te da ce onda znat dal ce ih gonit po sluzbenoj duznosti ili kako vec.

Jer sam ih na policiji prepoznao njih 3 od 4 na kompjuteru kada mi je gospoda u policiji pokazivala.

 

 

Sada mene zanima, na papiru koj sam dobio na policiji ''Obavijest zrtvi kaznenog djela'' pise da imam pravo na djelotvornu psiholosku pomoc organizacije ili ustanove za pomoc zrtvama kaznenih djela u skladu sa zakonom.

Gdje se ja moram javiti za to?

 

Te me zanima kako dalje postupiti, za naknadu stete.

 

I da, punoljetan sam

 

Zahvaljujem se na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A kako da znam dali je bilo pomaka nosne kosti ili nije, nigdje mi ne pise to pise samo prijelom nosne kosti

Šta piše u "crvenoj" prijavi ? Ako niste sigurni odite do radiologa ili kirurga koji su vas obrađivali neka vam ponovo očita RTG snimku i neka detaljnije objasni , ako za to ima razloga , tj. ako je , kako G-man piše, kost pomaknuta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija