Jump to content

Pokušaj naplate nakon povlačenja ovrhe od strane suda


Nigra

Preporučene objave

Pozdrav

2002 sam imala ovrhu od vip-a koju nikad nisam dobila i par dana nakon pravomoćnosti platila račun s kamatama po opomeni. Nakon 4 godine , točnije u 3. mjesecu 2006 godine dobijam novo rješenje o ovrsi na nekih 2200 kn ali pošto sam sad radila promjenili su način plaćanja sa pljenidbe na obustavu plaće. Na to rješenje sam podnjela žalbu i prošle godine u studenom dobila rješenje da se žalba prihvaća i ovrha obustavlja. Danas u sandučiću nađem pismo od odvjetničkog ureda Leko i partneri u kojem traže da platim još 1200 kn razlike po onom prvom rješenju iz 2002. Pismo nije preporučeno a broj ovrhe je isti kao i na ovoj prihvačenoj žalbi. Trebam li uopće reagirati na ovo pismo?

LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

. Danas u sandučiću nađem pismo od odvjetničkog ureda Leko i partneri u kojem traže da platim još 1200 kn razlike po onom prvom rješenju iz 2002. Pismo nije preporučeno a broj ovrhe je isti kao i na ovoj prihvačenoj žalbi. Trebam li uopće reagirati na ovo pismo?

LP

 

potraživanje je odavno u zastari(2002-2012, dugovanje po odluci suda ili drugog nadležnot tijela zastarjevaju za 10 godina.

pismo nije preporučeno ? zanemari ga , nisi ga ni dobila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija