Jump to content

Predmet: Povezivanje zemljišne knjige i knjige položenih ugovora


edvin

Preporučene objave

Poštovani molim Vas za pravni savjet,

Predali smo svu potrebnu dokumentaciju Općinskom sudu Pula sa zahtjevom za povezivanje zemljišne knjige. Među ostalim dokumentima predali smo i preslik originalnog kupoprodajnog ugovora iz 1993 god. kao i preslik vlasničkog lista izdanog od Općinskog suda Pula gdje jasno piše da smo kupili i stan i zajedničke prostorije, te da smo vlasnici stana i kuće (zgrade) u cijelosti 1/1 bez tereta. Protustranka, grad -----, na raspravi ulaže prigovor prilažući, dokazano, krivotvorene vlasničke listove i ostale lažne očevide i izjave koje sud odbacuje kao nevažeće i donosi rješenje u našu korist.

Svjesni da nam ne mogu oduzeti vlasništvo pošto već prvi članak zakona o vlasništvu to ne dozvoljava, kao što ne mogu stvarati neke posebne djelove bez naše suglasnosti (či. 67-73 istog zakona). Grad ----- prelazi na zastrašivanje i prisilu. Naime, ulažu prigovor na prvostupanjsku presudu u ime Republike Hrvatske kao II protustranke u imenu ------. zaposlenice grada ----- (savjetnica za prostorno planiranje i gradnju).

Tu počinje zastrašivanje u ime Republike Hrvatske uz tvrdnju da im automatizmom pripadaju sve nekretnine na području grada -----, a koja su u privatnom vlasništvu, što je notorna laž. Gđa. -----. u ime Republike Hrvatske nalaže čak i sudu kakvu odluku mora donijeti. Prigovor podnosi isključivo II protustranka , odnosno Republika Hrvatska u imenu ------.

I na kraju pitanje:

- Da li je moguće da Republika Hrvatska ( u imenu djelatnice grada -------.) bude II protustranka?

- Da li je -------. Kao djelatnica I protustranke u sukobu interesa?

 

Imena su zacrnjena kako nebi bilo nekakvih problema

Hvala na pomoći.

uređeno: od edvin
skrivanje imena
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija