Jump to content

Otkaz - nadoknada troskova?


Kotka1

Preporučene objave

Pozdrav, trebam savjet.

 

Sto napraviti u slucaju kada osoba koja je zaposlena kao asistent (ugovor na 6 godina, nedavno prosla prva godina) na jednom faksu, a upisala je doktorski studij na drugom* faksu istog sveucilista zeli prekinuti radni odnos prije isteka ugovora i dovrsetka doktorskog studija: mora li ta osoba nadoknaditi troskove doktorskog studija u cijelosti, ili samo ostatka studija koji nije placen, ili se nista ne placa? Ako osoba prestane biti asistent znaci li u tom slucaju to "automatski" prekid doktorskog studija?

 

Snosi li takva osoba neku vrstu kazne ili zabrane ako u buducnosti drugdje dobije mjesto asistenta ili ponovno zeli upisati doktorski studij na istom sveucilistu, (ne)ovisno o izvoru financiranja?

 

Mijenja li se sto u slucaju da otkaz nije samovoljan nego urucen od strane poslodavca?

 

Molim za savjet jer mi je relativno hitno. Hvala!

 

*ovo za doktorski na drugom faksu odredila je mentorica po modelu - 50% troskova doktorskog studija placa faks na kojem sam zaposlena, dok 50% ide iz sredstava projekta ili drugih izvora, ali tih drugih 50% ne placa niti maticni poslodavac niti ide iz mog dzepa).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija