Jump to content

snegi

Preporučene objave

Dakle gradska tvrtka, čistoća, ispostavlja račune za odvoz 9 kanti dva puta tjedno. Budući da mi je upalo u oko kako u stvarnosti odvoze znatno manje, nekad 2 nekad 3, rijetko 4 ili 5, fotografirao sam par odvoza te im poslao prigovor na način obračuna. Nitko nije odgovarao, tako da sam sljedeći tjedan zvao telefonom i javila se djelatnica koja je rekla da oni to određuju po nekoj njihovoj formuli. Rekao sam im da to mene ne zanima, da hoću na računu vidjeti onoliko kanti koliko su zaista i odvezli jer mi ne pada na pamet plaćati nešto za što nije obavljena usluga.

 

Kako su i dalje ignorirali, odlučio sam javno objaviti fotografije i cijelu priču, ubrzo je uslijedio odgovor, ali na dio da oni nisu dužni voditi nikakvu evidenciju o zaprimljenim kantama.

 

Dakle kakva su vaša iskustva, kojim redoslijedom ste išli? Sada mi je došao račun, opet sa istim iznosom i istim brojem posuda, njih 9. Mislio sam im poslati prigovor, zajedno sa fotografijama te poslati insoekciju. Koja je procedura, prijedlog neki, recite, jer meni je dosta da nas gradske tvrtke pljačkaju na sve strane, što ljudi šute i sl... 

 

Zahvaljujem svima na pomoći!

Screenshot_2017-10-06-13-56-31.png

IMG_20170914_065646.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija