Jump to content

Nadoknada za nemogucnost koristenja vozila/ za zamjensko vozilo


Nuvolari

Preporučene objave

Pozdrav,

Imao sam manju prometnu nesrecu di mi je drugo vozilo oduzelo prednost i krivac je prometne i vozac je priznao odgovornost i rjesili smo sve europskim izvjescem o nesreci. Dakle zavrsila je rekonstrukcija te se ceka pravna sluzba da uopce krenu raditi na autu. U međuvremenu nisu imali u servisu zamjenskih vozila nikakvih a auto je kod njih 20 dana i morali smo rentati auto za to vrijeme zbog odlaska dolaska na posao posjete lijecniku bolnici itd... zanima me snosi li osiguranje rentani auto jer uporno tvrde da ne a iznos i nije bas malen a auto je prijeko potreban. Je li netko upucen u ovakve situacije?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jedino ako se radi o pravnoj osobi koja je vlasnik ostecenog vozila mozete ocekivati nekakvu naknadu...

Ali ako se radi o vlasniku fizickoj osobi, nisam se jos susreo s osiguranjem koje pruza uslugu zamjenskoga vozila ili isto placa. Osim ako ista usluga nije dodatno ugovorena - gdje pak ni tu opciju nigdje nisam vidjeo... (eventualno kod kasko osiguranja...)

Ali kao sto vam je receno pogledajte uvjete te police, ili police kasko osiguranja, ili ako imate uplacenu pomoc na cesti njihove uvjete,...

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija