Jump to content

Prijava DORH-u


Mentalist2

Preporučene objave

..bila sam psihicki i fizicki napadnuta od strane 2 zenske osobe.zadobila teze fiz.ozljede i psihijatriju.. Prekrsajni sud 0 bodova..dobile smo sve 3 istu kaznu ,nisam pisala zalbu nisam vise mogla podnijet taj prekrsajni,.. Dodjem pitat u DORH kazu ovo nema veze s prekrsajem,ovo su teze ozljede prijavite ih za kazneno dijelo. Sutra idem prijavit,dokumentacija i dva svjedoka.. Ugl.ono sto et dorhu nisam pitala (trema valjda il sta mi je da zaboravi :(., ako neko zna : Dali ako DORH prihvati to,dali ce biti obavjestene i te 2 osobe koje su me pretukle? Dali ja mogu u kojem trenutku povuci to iz dorha,koliko citam da ja kao podnositelj mogu?( ne znam ,pitam,ko zna koliko cu bit psihicki jaka zbog terapija koje pijem zbog ozlheda..) i ovo ako moze jos..jedna od te dvije koje su me pretukle,ima 2o god.i sad kao nesto ide u hr.vojsku,kandidat je..dali ju u vojsku ne primaju sve dok se na nju vodi kazneni postupak?(ako bude vodjen..) hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bit će obaviještene jer ih se prije podizanja optužnice mora ispitati pred ODO. U kojem svojstvu se nalazite Vi i te dvije osobe koje su Vas pretukle - radi li se o djelu iz mržnje, prema bliskoj osobi ili ste Vi osobito ranjivi zbog svoje dobi, teže tjelesne ili duševne smetnje ili trudnoće? Naime, pitam to da ustanovimo možete li povući svoj prijedlog za progon? Radi li se o lakoj ili teškoj tjelesnoj ozljedi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako su vam klasificirane TEŠKE ozlijede, necete moci povuci prijavu. I da, ona nece moci u vojsku dok god se vodi postupak. Samo je meni cudno da je policija tesku ozlijedu prijavila prekrsajno. Cak i kad postoje dvojbe, prijavi se kazneno, pa dorh preinaci.. kakve su vase ozlijede? I one moraju biti prvo privedene u policiju pa na.dorh itd

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mogu odgovoriti na oba pitanja, takodjer hvala na javljanju. Evo ovako, to su dvije zene u dobi od 20 i 62 godine, stoga da majka ima dijafnosticoranu sizofreniju..susjede su mi,znaci nikakvo svojstvo, Ozljede ima oko 17 fiztickih one najteze su ostecenje kraljeznjaka, udarci u vilicu,ostecena hrskavica nosa i tako u dalj. Moja doktorica to nije prijavila policiji, sada je miniszatstvo zdravstva poziva na red zbog tog., sud te dokumente moje nije imao jer ih nije dobio, a od mene nece zaprimiti jer mora pravnim putem. Jedino hitna prijavila ali nisu niti pola ozljeda navedeno koliko je kod dr.opcve prakse kojoj sam odmah taj dan "otcala".

Poslije prekrsajnog , upucena u sbeti ivan zelina na grupne terapije zbog napada panike koja se odrazila na srce jer sam pocela piti i tablete za srce od tada., ..tu mi je dijagnosticirano da je to pocetak ptsp-a.. 

Moja ranjivost -nisam nikada pila nikakve tablete, uvijek zdrava, fizicki ok sve.. Jos se lijecim

Danas predala na DORH ,bila u 9 sati...

Me znam vise koga da pitam dali ce se njoj ,toj starijoj, uzeti ili u olaksavajucu okolnost sto ima sizogreniju pa kao nije znala sto radi..ili u otezavajucu okolnost sto pod tom dijagnozom ide tuci..

 

Njih dvije imaju ogrebotinu dobivenu od mene i..samoobrana..

Do sukoba je doslo zbog njjhovog psa staforda , koji me napadao ...te su dosle se "obracunat" rko sam ja da prigovaram njima ..et razlog.. I vikanje da mi je mrtva majka (ali ajde ne mogu to dokazati nikome)..

Ne znam ako sam sto zaboravila napisati... Ali uglavnom.. Ta od 20 g tvrdi da ide u vojsku, na sto je sudac sav zinuo., pardon na izrazu..te u rijesenju stoji da je njegovo misljenje da me ona nebi tukla i neprimjereno se ponasala jer je ipak kandidat za vojsku...i sto sam mogla vise traziti kod tog suca :(

Valjda nisam nestzo zaboravila napisati..

 

Hvala Vam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koja čudna situacija, jao...užas..zna se dogoditi da se prijavi prekršajno TTO, onda prekršajni sud donese odbijajuću presudu jer DORH obicno posalje dopis da ce biti kazneno gonjeno. Sve je ovo konfuzno, a i lijecnica bi trebala odgovarati, barem disciplinski. Uzeo bih odvjetnika na vasem mjestu, vidite u Dorhu sto ce vam reci..to sucevo objasnjenje u svezi vojske je skandalozno. I je li u prekrsajnom postupku izveden dokaz o vasim ozlijedama, jel to prilozeno u spis?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jos mi je oca sudac odbio kao svjedoka ,u cijelosti, da je pristran.. Sto onda uopce sudac pristaje da mi i otac bude svjedok, covjeka koji ima sinkopu dovoditi na sud , ..pa ga nazove pristranim.. Al ajh Bogu hvala imam jednog susjeda za svjedoka..

Oprostite molim Vas atomic, ne znam skracenicu TTO ..morat cu sad proguglat.. 

Znaci doktorica nije privila policiji-sudac nije imao dokumentaciju i nije meni mogao vjerovati na rijec.. Imao je to s hitne sto je hitna poslala za oboljenje srca itd ali to nisu niti pola ozljeda koliko je domumentirtano kod dr.opce prakse., od hitne jest u spisu je. 

Sva parnica je otisla k vragu (molim Vas oprostite na izrazavanju), kad je ova od 20.pocela o vojsci..dobila je toliku naklonost da to ne mogu rijecima opisati. Pitala sam suca Znaci, ona je vrijednija od mene jer je kandidat za vojsku, a ja sada problem s šefom i ostajem bez posla? (Radim kao konobarica i u kuhnji u restoranu, svaki tren frka s scem i lupanjwm srca em te tablete za smirenje itd, ne moze bas to sef tolerirat, sto mi je i rekao i apsolutno nije kriv razumijem sve..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To za šizofreniju nikako da meni bude jasno.. 50% mislim da joj je otezavajuca okolnost., 50% da je olaksavajuca. Jer nije svejedno kad te prebije dusevni bolesnik ili zdrav covijek. 

 

Respekt naravno dusecnim bolesnicima,naracno da imam zaljenje za takve ljude ali ipak..

Nemam ja nista protiv sto njena kcer hoce u vojsku..idi di te volja...ali na to se izvlaciti?.. I to pitaj Boga jeli uopce kandidat... Trebala sam i ja reci da sam se sjetila, et tako da se svidim sucu koji toliko voli ljude koji ce sluziti ovoj drzavi... A mog oca koji ima i sinkopu i HRVI je,, et on je odbacen u cijelosti..

Pa ovaj slucaj ne otpelja niko?

Za odvjetnika nemam ...eventualno cu morat platiti konzultacije to cidim da ima po 1 sat konzultacija i par stotina kn..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija