Jump to content

Odvjetnica Pifar - Mihelić štrajkat će glađu......


bigfoot

Preporučene objave

Odvjetnica smatra da je štrajk glađu jedini način na koji se može ukazati na neučinkovitu pravnu državu.

 

Ništa nije učinjeno po kaznenim prijavama protiv odgovornih osoba u MUP-u i mjerodavnom cetru za socijalnu skrb, koji su omogućili protuzakonito odvođenje iz Hrvatske Sare i Lare Čučić, kćeri Ljubomira Čučića.

 

Nitko ne reagira ni po prijavama za uskraćivanje roditeljskih prava mojem klijentu, koji ne može stupiti u kontakt s kćerima, a meni kao Čučićevoj braniteljici nije preostalo ništa drugo nego štrajkom glađu ukazati na neučinkovitu pravnu državu - kazala je Pifar-Mihelić

 

hahaha...da nije tragično, bila bi komedija....

 

još jedan apsurdni dokaz da živimo, ne u banana, nego u dildo - državi.....

 

ima li itko razuman da zaustavi fašistički teror povampirenih faministkinja

 

..pa i onaj gaf...jedini neljudski pokušaj da se diskreditira Milanovića bile su optužbe da je " obiteljski nasilnik"...- a izborno povjerenstvo šuti....

 

..sjetite se Neve Tolle i Saranavke kako bljuju mržnju i lažu u suradnji s Tuđmanovim Goebbelsom Hloverkom i zapitajte se gdje živite, kakva je to zemlja gdje pravnici moraju štrajkat glađu .......zemlja gdje su feministkinje zavele strahovladu i uništile svaku objektivnost pri provođenju pravnih odredbi.......

 

big:cenzura:foot

 

:cenzura::cenzura:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma kojeg li bezobrazluka!? Osoba koja je učestvovala u otmici djece jednoj majci, sada traži satisfakciju i opravdanje u ovom izuzetnom amoralnom postupku protiv kćeri jednog nasilnika, manijaka, kojeg bi trebalo pod hitno podvrgnuti psihijatrijskom tretmanu i potpuno izolirati od djece koje ne zaslužuju takvog oca. Koliko je novaca ta odvjetnica (odvratna kornjača) dobila od svog poslodavca Čurćića za takav postupak (opet plačena od novaca nas poreznih obveznika)??

Pa to što je taj monstrum bio hrvatski diplomata, to je veća strahota i sramota i ugled koji je narušio Republici Hrvatskoj. Pravosuđe u R. Hrvatskoj je ipak pokazao da pravna država ipak postoji i da se ovakva dijela moraju kazniti (žao mi je što nije rigorozno kažnjen), ali samim time što ne može do svoje kćeri, mislim da je dovoljno kažnjen.

Nema dovoljno osude za takve osobe, pogotovo one koji predstavljaju Europi i svijetu svoju zemlju Republiku Hrvatsku!!

Neka gospođa krepa od gladi, što prije to bolje!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...ti si tu došao kao izvrsna ilustracija mentalnog sklopa rulje za linčovanje..- glupe, primitivne gomile koju su gadovi izmanipulirali i koji sad gaze svaku logiku i ljudskost...(..nek krepa od gladi"...)

 

Kad te čitam vidim one krvavih očiju koji su bacali cvijeće na Miloševičevew tenkove dok su kretali na Vukovar.

 

Naravno, takvi su sudjelovali i u bager - revoluciji....

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moje isprike za uvrede prema dotičnoj!

 

@Bigfoot

 

Ma trebalo je preko televizije vidjeti krvave oči gosp. Ljubomira Čurćića bivšeg hrv. diplomata kako histerično, pun mržnje prema bivšoj, ispoljava svoje stavove u vezi otmice svoje kčeri. Ma koliko je bola i patnje nanio Magali Boers majci ove napaćene djece, to je strašno i nemjerljivo bilo kakvim usporedbama. Zadovoljstvo mi je bilo vidjeti tog čovjeka sa lisicama na ruci kako ga se sprovodi u istražni zatvor u Petrinji! Magali Boers je ipak strankinja koja je došla u tuđu zemlju i prema njoj se trebalo ponašati, bar đentlmenski i ljudski, ako ne može kao bračni par. Nalaže to kodeks pristojnog ponašanja (kada je diplomat u pitanju to je još veća stepenica prema ponašanju prema bližnjim)!

 

Samo jedno pitanje:

 

Zašto gospođa odvjetnica ne štrajka glađu kada je moje dijete ili djece drugih roditelja u pitanju i kada se njemu i njima ruše osnovna prava da vide svoje očeve? Ni oni nisu izgubili svoja roditeljska prava, a užasne se stvari dešavaju Zašto bar ne digne glas protiv očite nepravde prema drugim očevima u R. Hrvatskoj koji vole svoju djecu i žele biti s njima? Ja bih joj napravio spomenik u svom vrtu, vjerujte, a ovako je čista blamaža i licemjerje, zar ne??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Evo već 8 dana štrajka javlja tabloidić 24 sata, a ostali " ozbilni" mediji ništa...

 

Kakav je to odnos nas kao pojedinaca i društva prema činu štrajka glađu....?

 

Da je hranila nemoćne civile akumulatorskom kiselinom več bi je obišlo više novinara, već bi ustale državne i strukovne organizacije...?

 

Zar nas je Neva Tole toliko uplašila svojim ludim prijetnjama i nekažnjenim javnim negiranjem pravne države (..i dale ču komentirati sudske odluke...)...

 

Zar je cijela nacija nacija podvijenog repa..u strahu od linča, inkonstruiranog i provedenog nad nizom javnih osoba i još večim nizom nevinih žrtava...pod lažnom i neistinitom optužbom za obiteljsko nasilje...?

 

Obiteljsko nasilje NIJE KARAKTERISTIKA MUŠKOG SPOLA, NEGO PONAŠANJE OSOBE S BPD, a Neva Tolle, G Flaunder Buljan, Sanja Saranavka, Kristina Turčin, instruirana patuljcica Jelavicka, Šostar, ...i dr. ...su nemoralne osobe i zločinci

....kao i svi oni koji ih bezrezervno podržavaju.......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kakav je to odnos nas kao pojedinaca i društva prema činu štrajka glađu....?

Jer miriši na osiguravanje publiciteta u vlastite promidžbene svrhe a ne za ideal dostizanja nečije dobrobiti ili žrtva kojom će potaknuti svijest ispravljanja pogreške u očajničkom nedostatku drugih sredstava.

 

Inače bi već mnogi (ili ti isti) već davno pokrepavali od gladi ili bi se štogod promijenilo do sada.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da, da...sad ce svi muškarci iz Siska ( i okolice ) angažirati baš nju u brakorazvodnim parnicama....

 

eto, započelo je i skupljanje potpisa kolega pravnika za kandidaturu za Vrhovni sud kad onaj silovatelj ode....

 

a, bogami, tresu se podgaće i ministrici pravosuđa u vibrator -državi Hrvatskoj nekakvoj A. Lovrin....ali, avaj , iz poudanih izvora saznaje se da Mihalička puca na ministarstvo tzv. branitelja i obitelji...više je novaca, a zaštičen si bolje od onih koji su streljali starčad.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija